September 2, 20195 yr 6 hours ago, ducca said: Što je priličan bezobrazluk prema onima koji plaćaju max cenu za full paket. Mislim generalno na ovu višemesečnu akciju. Promo od mesec dana je jedno, a 4-5-6 meseci već nešto drugo. Meni lično odgovara jer za 3600 dobijam uslugu koju naplaćuju tipa 6000 ili tako nešto. Za te što plaćaju max - verujem da je bolje da ne saznaju za akciju :P Znamo za akciju i ne smeta nam...
September 2, 20195 yr Sad ne kapiram...Zaključali su neke kanale tipa X Pinkova a ostavili HBO i video klub otključane...Nije da se bunim naravno nego mi malo mistirius...
September 3, 20195 yr Na sajtu nema vest o dodatnom produženju promo perioda na ceo septembar. Meni sinoć šljakalo i dalje, jutros nisam proveravao...
September 3, 20195 yr Meni otvoren HBO, Cinemax, zatvoreni Discovery showcase, Trace sports, VH1 Classics i svi Pink kanali.
September 4, 20195 yr Pa dobro, i realno je da ukinu.Ja nema ta paket, premium ili kako se već zove, ali stvarno bi se osećao ko magarac sa ovom produženom akcijom... ... Shiit has hit the fan...
September 8, 20195 yr Ali bagra iz kopernikusa koja malo malo gasi N1,pa pride ugase jos koji kanal da ne bude providno.Imao zanimljiv razgovor sa njiovim operaterom