Jump to content
IGNORED

Kablovska TV

melankolic

Recommended Posts

Posted
Produžena sbbova akcija do 30.9.
Koja? Ona Za beslatne hbo i ostale dodatne kanale ili ona za potpisivanje ugovora na 24 mes, pa da se dobije popust u računu?
Posted

vidiš da daju :D

akcija im traje od juna, znači do kraja septembra.. onda će 2 meseca da daju normalno i onda će da daju opet bar mesec dana oko nove godine.. 

Posted

Izgleda da ce to da preraste u trajnu akciju. 

Posted

i ja mislim. sve dok konkurencija ne iskljuchi, bice tako :D

sad gledaja sajt glupog vektora. ne moze mene niko da natera da potpishem ni jedan mesec. mogu ako hocu, i to je samo pitanje cene. a ja se telefonom nadgornjavama sa glupachom da li moze ili ne moze :isuse:

ionako im te splavarke na telefonima govore 200 rechi, od chega je samo 100 za radno vreme :dry:

sent from bubamoto

Posted
18 hours ago, renne said:

za kanale

Od sutra Moja TV (BiH) daje SK kanale u ponudi. Izgleda da je Telemachu dojadilo plaćati kazne.

Posted

Pa jel nam Bosna zapad ili nije? [emoji3]

Poslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka

Posted (edited)
On 31.8.2019. at 8:10, Arkadija said:

Izgleda da ce to da preraste u trajnu akciju. 

Što je priličan bezobrazluk prema onima koji plaćaju max cenu za full paket.

Mislim generalno na ovu višemesečnu akciju. Promo od mesec dana je jedno, a 4-5-6 meseci već nešto drugo. Meni lično odgovara jer za 3600 dobijam uslugu koju naplaćuju tipa 6000 ili tako nešto. Za te što plaćaju max - verujem da je bolje da ne saznaju za akciju :P 

Edited by ducca
Posted

Jeste ali u ovom histeričnom napadu Telekoma moraju nekako da se bore. I pošto je više onih koji plaćaju jeftiniji paket, imaće više zadovoljnih korisnika, bar ja to tako vidim.

Posted

Telekom je u velikoj akciji kupovine kablovskih operatera.

Izgleda da se priprema njegova prodaja ili nesto drugo veliko. Kupljen je i ExeNet koji je ovde na jugu zemlje daleko najpovoljniji provajder Net-a preko optike. Nigde se to ne oglasava osim sto se vidi po podacima u APR. 

Pre toga su kupljeni i jos neki kablovski operateri koji nisu zanemarljivi, i to kosta dosta.

Posted

Telekom je, valjda, poslednje što će štetočine prodati , pre nego što pokušaju da uteknu na destinacije koje ne izručuju po poternicama.

Posted
2 hours ago, zmanic said:

Telekom je u velikoj akciji kupovine kablovskih operatera.

Izgleda da se priprema njegova prodaja ili nesto drugo veliko. Kupljen je i ExeNet koji je ovde na jugu zemlje daleko najpovoljniji provajder Net-a preko optike. Nigde se to ne oglasava osim sto se vidi po podacima u APR. 

Pre toga su kupljeni i jos neki kablovski operateri koji nisu zanemarljivi, i to kosta dosta.

ja pisao na ovoj temi

Posted
On 30.8.2019. at 16:32, renne said:

Produžena sbbova akcija do 30.9.

meni juče ukinuli :sad:

i mi černogorci smo ljudi