Zet Posted August 30, 2019 Posted August 30, 2019 Produžena sbbova akcija do 30.9.Koja? Ona Za beslatne hbo i ostale dodatne kanale ili ona za potpisivanje ugovora na 24 mes, pa da se dobije popust u računu?
theanswer Posted August 30, 2019 Posted August 30, 2019 vidiš da daju akcija im traje od juna, znači do kraja septembra.. onda će 2 meseca da daju normalno i onda će da daju opet bar mesec dana oko nove godine..
gospa buba Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 i ja mislim. sve dok konkurencija ne iskljuchi, bice tako sad gledaja sajt glupog vektora. ne moze mene niko da natera da potpishem ni jedan mesec. mogu ako hocu, i to je samo pitanje cene. a ja se telefonom nadgornjavama sa glupachom da li moze ili ne moze ionako im te splavarke na telefonima govore 200 rechi, od chega je samo 100 za radno vreme sent from bubamoto
ArleKino Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 18 hours ago, renne said: za kanale Od sutra Moja TV (BiH) daje SK kanale u ponudi. Izgleda da je Telemachu dojadilo plaćati kazne.
ljubicica Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 Pa jel nam Bosna zapad ili nije? [emoji3]Poslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka
ducca Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 (edited) On 31.8.2019. at 8:10, Arkadija said: Izgleda da ce to da preraste u trajnu akciju. Što je priličan bezobrazluk prema onima koji plaćaju max cenu za full paket. Mislim generalno na ovu višemesečnu akciju. Promo od mesec dana je jedno, a 4-5-6 meseci već nešto drugo. Meni lično odgovara jer za 3600 dobijam uslugu koju naplaćuju tipa 6000 ili tako nešto. Za te što plaćaju max - verujem da je bolje da ne saznaju za akciju :P Edited September 2, 2019 by ducca
copkillah Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 Jeste ali u ovom histeričnom napadu Telekoma moraju nekako da se bore. I pošto je više onih koji plaćaju jeftiniji paket, imaće više zadovoljnih korisnika, bar ja to tako vidim.
zmanic Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 Telekom je u velikoj akciji kupovine kablovskih operatera. Izgleda da se priprema njegova prodaja ili nesto drugo veliko. Kupljen je i ExeNet koji je ovde na jugu zemlje daleko najpovoljniji provajder Net-a preko optike. Nigde se to ne oglasava osim sto se vidi po podacima u APR. Pre toga su kupljeni i jos neki kablovski operateri koji nisu zanemarljivi, i to kosta dosta.
Arkadija Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 Telekom je, valjda, poslednje što će štetočine prodati , pre nego što pokušaju da uteknu na destinacije koje ne izručuju po poternicama.
renne Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 2 hours ago, zmanic said: Telekom je u velikoj akciji kupovine kablovskih operatera. Izgleda da se priprema njegova prodaja ili nesto drugo veliko. Kupljen je i ExeNet koji je ovde na jugu zemlje daleko najpovoljniji provajder Net-a preko optike. Nigde se to ne oglasava osim sto se vidi po podacima u APR. Pre toga su kupljeni i jos neki kablovski operateri koji nisu zanemarljivi, i to kosta dosta. ja pisao na ovoj temi
bradilko Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 On 30.8.2019. at 16:32, renne said: Produžena sbbova akcija do 30.9. meni juče ukinuli i mi černogorci smo ljudi
Recommended Posts