August 25, 20195 yr Dok se podignu serveri i svi servisi... pa proveri steta, pa bekap aktivira ako mora... ima tu posla... bice, bice [emoji3]Vikend, odmori... ... Shiit has hit the fan...
August 25, 20195 yr Al kakav pad u celoj Srbiji...scI to doslo do prekida isporuke elektricne energije ..khm
August 25, 20195 yr sad se postavlja pravo pitanje. poshto me supernova mori novim ugovorom, ja bih rado utekla. medjutim ako i uteknem sad, a ovi krenu da obaljuju sbb svako malo jer unjih su oba kraja batine? shta onda? mene iritiraju dvogodishnji ugovori kod svih. kako se to lepo usaglasilo na svim poljima i glumi trzishte po ceo dan sent from bubamoto
August 25, 20195 yr Kad jedared utuku sbb, njihovi ce ugovori postati nistavni..Smislice vec nacin da se napravi da niste duzni nista ako odjebete Šolasa i potrcite u zagrljaj bogougodnome provajderu. A da ce seksati sbb...seksace ga.
August 25, 20195 yr Meni isteko ugovor ko zna koji po redu i ne pada mi na pamet da prelazim kod ove bagre, ni pod prisilom.A o problemima razmisljacemo otom-potom...sutra, ko Skarlet.
August 25, 20195 yr znachi meni je neka nesrecnica objasnila da moram da potpishem ugovor na 2 godine..ja ne vidim da bilo shta moram. nego shta cu posle?sent from bubamoto
August 25, 20195 yr 2 hours ago, Skyhighatrist said: Keva ima D3 mini, posle ove havarije sa strujom, pola kanala više ne postoji i kod mene..