Jump to content
IGNORED

Kablovska TV

melankolic

Recommended Posts

Posted
Dok se podignu serveri i svi servisi... pa proveri steta, pa bekap aktivira ako mora... ima tu posla... bice, bice [emoji3]
Vikend, odmori...

... Shiit has hit the fan...

Posted

Al kakav pad u celoj Srbiji...sc

I to doslo do prekida isporuke elektricne energije ..khm

Posted

sad se postavlja pravo pitanje. poshto me supernova mori novim ugovorom, ja bih rado utekla. medjutim ako i uteknem sad, a ovi krenu da obaljuju sbb svako malo jer unjih su oba kraja batine? shta onda? :unsure:

mene iritiraju dvogodishnji ugovori kod svih. kako se to lepo usaglasilo na svim poljima i glumi trzishte po ceo dan :dry:

sent from bubamoto

Posted

Kad jedared utuku sbb, njihovi ce ugovori postati nistavni..Smislice vec nacin da se napravi da niste duzni nista ako odjebete Šolasa i potrcite u zagrljaj bogougodnome provajderu. 

A da ce seksati sbb...seksace ga.

Posted

Meni isteko ugovor ko zna koji po redu i ne pada mi na pamet da prelazim kod ove bagre, ni pod prisilom.
A o problemima razmisljacemo otom-potom...sutra, ko Skarlet.

Posted

Keva ima D3 mini, posle ove havarije sa strujom, pola kanala više ne postoji :mellow:

Posted

znachi meni je neka nesrecnica objasnila da moram da potpishem ugovor na 2 godine..ja ne vidim da bilo shta moram. nego shta cu posle?

sent from bubamoto

Posted
2 hours ago, Skyhighatrist said:

Keva ima D3 mini, posle ove havarije sa strujom, pola kanala više ne postoji :mellow:

i kod mene..

Posted

Proradili svi kanali na D3mini posle više od 24h.

Posted

Ni kod moje keve, sad proverio...

Posted

trebalo bi da sada sve radi. probaj restart