May 15, 20195 yr Nisam na eon paketima, a nije dostupno ni na eon aplikaciji. Edited May 15, 20195 yr by Arkadija
May 15, 20195 yr 2 minutes ago, Arkadija said: Nisam na eon paketima mislio sam na eon preko računara
May 15, 20195 yr 1 minute ago, renne said: mislio sam na eon preko računara Shvatila sam, pa sam editovala post gore.
May 15, 20195 yr 9 minutes ago, renne said: pozovite onda podršku zvao sam podršku za to prošli put. zvao sam negde oko 12,1 noću i čekao brat bratu 25min i spustio slušalicu, da im jebem mater.
May 15, 20195 yr čemu ova velikodušnost, nije nova godina, hm da neće možda neka kometa da nas zvekne ovog leta pa nas zato časte
May 15, 20195 yr danas sam na kompu provalila da mi je otključan ceo video klub, sad vidim da imam i sve kanale na tv-u, hvala im. (btw, pre par nedelja je mts postavljao svoju opremu u zgradi, ne znam da li je neko od komšija prešao kod njih. biće da je jaka konkurencija razlog ove velikodušnosti.)
May 16, 20195 yr 6 hours ago, theanswer said: @Arkadija meni sad sve funkcioniše, nisam morao da idem na mojsbb, probaj sad Probala jutros pre posla, ne radi