renne Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 Uvek je i moglo. Ali zašto bi to neko radioNe znam koja je poenta tvog pisanja?
Skyhighatrist Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 Nekad nisi mogao da se izvučeš iz ugovora ako si ga potpisao na npr. dve godine. Mogao si da prekineš ugovor, ali da platiš uslugu za sve vreme trajanja ugovora, koristio ne koristio. Po novom zakonu moraš da platiš razliku između pune cene i popusta koji si eventualno ostvario prilikom potpisivanja ugovora (prvih 6 meseci po 1 dinar npr).
djeneralche Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 2 minutes ago, renne said: Uvek je i moglo. Ali zašto bi to neko radio Ne znam koja je poenta tvog pisanja? Nije moglo ranije, vidis da su ljudi hteli a nisu mogli a poenta je odgovor na tvoju konstataciju da nije tacno.
renne Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 Nekad nisi mogao da se izvučeš iz ugovora ako si ga potpisao na npr. dve godine. Mogao si da prekineš ugovor, ali da platiš uslugu za sve vreme trajanja ugovora, koristio ne koristio. Po novom zakonu moraš da platiš razliku između pune cene i popusta koji si eventualno ostvario prilikom potpisivanja ugovora (prvih 6 meseci po 1 dinar npr).Nije to novi zakon. Samo mišljenjePlaćaš popuste, ili otkupljuješ obavezu. U svakom slučaju plaćaš
stajebrebilo Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 Imam trio gold paket koji je na ime majke, istekao je pa hocu da dobijem neke beneficije kao nov korisnik na svoje ime...cak mislim da je ugovor obnavljan duzi niz godina, mozda i 10.
renne Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 dobićeš popuste kad pređeš na eon paket pod svojim imenom
Jumanji Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 Ranije su ugovori potpisivani na ime onog ko je nosilac stanarskog prava, sada znaci moze na bilo koga od ukucana? I taj je popust stalan ili ono fazon 6 meseci?
mraki Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 (edited) Kad smo kod tih popusta, kod nas je paket na ćaletovo ime. On čuo da daju nekih 10 % popusta penzinerima pa tražio i sam, podneo kod njih neki zahtev koji treba obnavljati svakih godinu dana, ali po računima koji dolaze nema ništa od toga. Ima li neko iskustva sa tim? edit: SBB je u pitanju, da ne bude zabune, nisam pre čuo da i oni daju popuste penzionerima. Edited May 12, 2019 by mraki
Renegade Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 Mislim da taj penzionerski popust važi samo na onu cenu održavanja od oko 1400 din a ne i na ceo paket.
Mark Rothko Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 Ma kakvih 10%... Moja keva za trio gold paket ima taj popust 100 dinara kao penzionerka.
mraki Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 (edited) Onda je on nešto pogrešno čuo, i meni bilo čudno. Ali u svakom slučaju, ovi nisu skinuli ni dinar, baš sad gledao na mojSBB. Edited May 12, 2019 by mraki
stajebrebilo Posted May 13, 2019 Posted May 13, 2019 Kontaktiracu SBB, nemam sta da izgubim, samo mogu dobiti [emoji4]
Zet Posted May 13, 2019 Posted May 13, 2019 Ima popust, ali samo na osnovnu pretplatu za tv, tako da iako imaš neki paket, popust od 10% ti dodje oko 100din.
Recommended Posts