renne Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 Radi, ja tako gledam kad sam tamo, kevi namestio kablovsku za dž, a njini net
Frank Pembleton Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 Ne zezaj, super vijest, radi li na smartu? Imam u paketu 1 smart uređaj a još nisam ni jedan odredio u te svrhe. Na telradu me zanima, kablovskomSledeći put najavi da ti prosledim šta treba , da gledaš te arene , sport klubove itd u rasejanju. Mislim, kad mora...
James Marshall Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 Kad odem da namjestim ako sve prođe kako valja poslaće ti ćaća u mene gajbu piva
renne Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 1 minute ago, James Marshall said: Kad odem da namjestim ako sve prođe kako valja poslaće ti ćaća u mene gajbu piva dil
James Marshall Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 12 minutes ago, Frank Pembleton said: Sledeći put najavi da ti prosledim šta treba , da gledaš te arene , sport klubove itd u rasejanju. Mislim, kad mora... Treba mi nešto da zna čovjek od 65 da to upali, zna malo u android i to je to 😂😂😂
Frank Pembleton Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 42 minutes ago, James Marshall said: Treba mi nešto da zna čovjek od 65 da to upali, zna malo u android i to je to 😂😂😂 Pa nije ovo previše komplikovano, ali ako renne ima nešto onda je to bolje verovatno, pa šibni njemu gajbu piva.Malog.
renne Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 ma nemam ja ništa specijalno, samo kažem da komplet eon radi na mrežama u bih, a može da se potera na tv-u, kompu, androidu...
James Marshall Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 ma ako potjera ovo k'o što treba, šaljem pa ga negdje utucite zajedno (ispod stola u Džakarti)
radnik Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 (edited) 5 hours ago, renne said: ... renne imam pitanje, pa ako imas neki info tj. savet. Menjam stan, tamo je SBB (u zgradi), u stanu trenutno nije prikljucena ni kablovska ni internet (valjda otkazano, jer niko nije stanovao). sta uzeti? Koji paket? Ima li neki popust tj. da li se to racuna kao novi korisnik? Meni ne treba nista specijalno, trenutno imam (valjda) D3 sa doplatom za SK(4,5,...) i OK mi je internet. Ako je bitno trenutno me to kosta 3500 din. Hvala. Edited March 10, 2018 by radnik
renne Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 Ako menjaš samo poziciju nisi novi korisnik, jednostavno će ti prebaciti što i do sada imaš, za istu cenu
levi Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 (edited) On 3/8/2018 at 6:06 PM, Apollo Creed said: mene ne. Poslednji Ikomov korisnik... znači napravili su mutant pakete za nas, prema starim ikomovim paketima. radi sve što sam imao na ikomu, hbo hd, fox hd.. iako su originalno u nekim nabudženim paketima, a ne rade mi sportkubovi 4-6, koji su u start paketu inače kaže batica da može tako da se vozi do daljnjeg, sa ikomovim cenama. nije vremenski ograničeno. za sada jedini dobitak je što je n1 u hd-u, i što može da se menja jezik na Eurosportu za sk od 4 do 6 i za sk 1-3 hd, mora da im se ide na noge, da se uzme neki duo paket Edited March 12, 2018 by levi
mraki Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 Probaj samo da resetuješ ruter. Meni bili nestali neki kanali, posle reseta sve ok.
Recommended Posts