December 15, 20177 yr meni sve živo uključili osim hbo 1,2,3 i sinamax 1 i 2. pričam o mne.to je ista firma šta da radim? Edited December 15, 20177 yr by bradilko
December 15, 20177 yr Ja sam kliknuo na aktiviraj kada uđem na mojsbb, on me je skrolovao na dno strane i kaže aktiviraj na dugme ispod kojeg nema.
December 15, 20177 yr meni kaže da mi je promocija aktivirana, međutim ništa. probala sam da ih pozovem, al je skoro nemoguće dobiti ih, pritom je poruka dobrodošlice: prekid signala na starom gradu, zvezdari i još nekim delovima grada, zaboravila sam. sačekaću do sutra.
December 15, 20177 yr 7 hours ago, renne said: Odi na portal prijavi se svojim podacima i prijavi se za hbo hvala Rene
December 15, 20177 yr Ja bi ako može Netflix besplatno sa titlovima kao HBO sveeee ali nema......xxx....
December 15, 20177 yr Pustili mi i HBO i Cinemax, samo HBO ni na jednom kanalu nema ton (valjda će do sutra srediti)
December 15, 20177 yr 27 minutes ago, svashtabezneshto said: Pustili mi i HBO i Cinemax, samo HBO ni na jednom kanalu nema ton (valjda će do sutra srediti) Ako već nisi, probaj da resetuješ D3 uređaj.
December 15, 20177 yr 41 minutes ago, Reaktor said: Ako već nisi, probaj da resetuješ D3 uređaj. a jel to važi i za d3i?