December 29, 20168 yr Za te pare je dzabe, i ja sam isto zbog Arena uzeo Superbox kad su imali promociju. Svi Sport Klubovi + svi D3 HD kanali + HD Arene
December 29, 20168 yr Kad se sad nisam šokirao, vrtim kanale pre spavanje, kad ono na poziciji 119, AMC HD. Sad sam se i ja shoknuo ima i
December 29, 20168 yr Sad sam se i ja shoknuo ima i Primetio još noćas ali nisam hteo da gnjavim na forumu, do 4 ujutru gledao Fargo. Još jedan šok danas, dobio od SBB-a neki poklon: Nisam bio kući, pa mi ostavili na sandučiću (ako su uopšte išli na vrata), srećom komšinica mi ga sačuvala. Edited December 29, 20168 yr by Jeremija
December 29, 20168 yr Osim poklona i kecap si dobio preko veze. Ja nocas nisam imao ni epg Sta su ti poklonili?
December 29, 20168 yr Evo ovako piše, ČOKOLADNE TRUFLE SA LEŠNIKOM. Ima i proizvodjač, Eugen Chocolate doo.
December 29, 20168 yr classy http://www.eugenchocolate.com/o-nama/istorija.html Opa, čime li sam to zaslužio? Probao jednu - super je, puna lešnika - šteta što "moram" da se čuvam za tortu i baklave.
December 30, 20168 yr Opa, čime li sam to zaslužio? Probao jednu - super je, puna lešnika - šteta što "moram" da se čuvam za tortu i baklave. Dobio i ja, tačnije komšo pokupio umjesto mene i nije pojeo, hvala njemu, hvala SBB
December 30, 20168 yr Ja cu da vrebam postara pa da pojedem celom komsiluku zajebavam se naravno :) Edited December 30, 20168 yr by katamaran
December 30, 20168 yr I ja dodjoh da upitam za HRTove na analognoj. Jebem ih u usta skrbava. edit: I jos nesto-jel postoji neki paket na SBB samo za TV, bez vezivanja za net ili fiksni? Edited December 30, 20168 yr by John Coltrane