kud u maglu Simoviću Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 iskoci mi reklama na fejsu Krajnje je vreme da probam Wire ne gubi vreme ja sam netflix overio reprizom bb-a remek delo za žicu
katamaran Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 Ce gi vidimo. Nakupilo mi se stvari za gledanje pa mu mozda nadjem termin.
renne Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 I zvanično, m ada se to od uvek i znali EPL, C'ship i sve ostalo i naredne tri godine na SK kanalima
Savic Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 Povukli tu vest sa sajta. Očigledno da hoće da naprave spektakl od zvaničnog saopštenja za PL, a ne da vest provuku u nebitnoj vešću o Ranijeriju.
kud u maglu Simoviću Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 signal stiže kroz telefonski kabel i one budže u tv(iptv). sad tv ima mogućnost za karticom da li je mogu onda da preskočim budžu ili bar njihov daljinski ako se iscimam da mi daju karticu. u pitanju je crnogorski t-com?
ducca Posted July 25, 2016 Posted July 25, 2016 I zvanično, m ada se to od uvek i znali EPL, C'ship i sve ostalo i naredne tri godine na SK kanalima Liga kup?
Čutura Posted July 25, 2016 Posted July 25, 2016 ne gubi vreme ja sam netflix overio reprizom bb-a remek delo za žicu ufff
kud u maglu Simoviću Posted July 25, 2016 Posted July 25, 2016 Ne može iptv da radi direkt preko tv-atnx:)
James Marshall Posted July 25, 2016 Posted July 25, 2016 Kreće neko čudo zvano Prva Max - otprilike treći kanal Prve, sa istim otkupljenim i snimljenim sadržajima, reciklaža do jaja. Za sad kod Telekoma, nema na SBB. Doduše uz opcije "gledaj ispočetka 72h" u svakom momentu možeš gledati komplet plejlistu Prve http://prvamax.prva.rs/
Reaktor Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Kreće neko čudo zvano Prva Max - otprilike treći kanal Prve, sa istim otkupljenim i snimljenim sadržajima, reciklaža do jaja. Za sad kod Telekoma, nema na SBB. Doduše uz opcije "gledaj ispočetka 72h" u svakom momentu možeš gledati komplet plejlistu Prve http://prvamax.prva.rs/ Baš su im friške emisije - Ištvan Ištvanović je smršao i vozi taxi.
James Marshall Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 (edited) Pih. Vala bolje da su ukinuli neko od onih Cinestar ili AXN generičkih sranja, na Klasiku se baš moglo naletjeti na raritet Edited July 26, 2016 by James Marshall
Recommended Posts