March 4, 200817 yr samo da najavim da planiram da budem u torontu srednje dve nedelje avgusta. spremte se spremte!
March 5, 200817 yr Koja ti je klima tamo u tom vasem kanadskom Torontu?U ovom nasem (Toronto, Australia) blaga zima, dugo leto.
March 5, 200817 yr Author samo da najavim da planiram da budem u torontu srednje dve nedelje avgusta. spremte se spremte!Vidimo se! Bice mi tu najverovatnije i dvoje prijatelja iz Italije. What an eventful month.
August 12, 200816 yr Pitanje:da li se pod Family in Canada (parent, grandparent, aunt, uncle, sister, brother, niece, nephew, child or grandchild, spouse or common-law partner who is a Canadian citizen or permanent resident living in Canada)u onom obrascu za samo - bodovanje (u cilju iseljenja) podrazumeva na primer, ocev brat od strica? mislim, to mu dodje kao neki uncle? (ne iseljavam se, vec pisem neki tekst pa se svi u redakciji samo-bodujemo da vidimo da li smo pozeljni :D )
August 12, 200816 yr Pitanje:da li se pod u onom obrascu za samo - bodovanje (u cilju iseljenja) podrazumeva na primer, ocev brat od strica? mislim, to mu dodje kao neki uncle? (ne iseljavam se, vec pisem neki tekst pa se svi u redakciji samo-bodujemo da vidimo da li smo pozeljni :D )ne, samo direktna braca ili sestre od roditelja.
August 12, 200816 yr a kako stoji step-brother?edit: po ocu, ako ima ikakve veze Edited August 12, 200816 yr by Kelt
August 13, 200816 yr A kako da popunim sekciju Factor 6 ? Adaptability(maximum 10 points)ako nemam Accompanying Spouse / Common-Law Partner(ja ubacila da je taj neko not apllicable da bih zavrsila upitinik, i dobila sam 73 poena :D )Ali svejedno, sta ako neko ide sam? Kako da popuni ovaj deo?
August 13, 200816 yr A kako da popunim sekciju Factor 6 ? Adaptability(maximum 10 points)ako nemam Accompanying Spouse / Common-Law Partner(ja ubacila da je taj neko not apllicable da bih zavrsila upitinik, i dobila sam 73 poena :D )Ali svejedno, sta ako neko ide sam? Kako da popuni ovaj deo?pa ako nemas, onda je N/A.
August 13, 200816 yr Author a kako stoji step-brother?edit: po ocu, ako ima ikakve vezePojma ne znam.