bus Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 crveni, skidaj tu miru asap i stavi pamelu anderson?No pafar?n!Mira favršeno fimbolivuje moj lirfki uvlet.
PussyGalore Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [/[/nas macy's , zivopisni honest ed'sneprezaljeni sam the record manover to you, crveni
PussyGalore Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 da li je u produzetku set slika koji se ne vidi 'lawrence market or what?
bus Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Joj, sad shvatam: dve slike se stvarno ne vide. Ja mislio ti figurativno. Ne, bio isto Kensington. St. Lawrence ti.
bus Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Današnji isečak iz Toronta, jedan fini caff? bar.
bus Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Ajde Pusi, zalepi nam Sv. Lavrentija Pijacu.
jms_uk Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 (edited) kakvo vam je vreme tu u martu? idem u usa pocetkom marta, pa sam mislio da svratim do dede u toronto sredinom meseca na neki dan.edit: pitam prvenstveno zbog radi transporta Edited October 14, 2007 by jms_uk
PussyGalore Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 (edited) vreme je kanadsko, odes na rucak u kaputu, posle dva sata bez parke preko kaputa ne izlazi.ali mi volimo tako da nas moody weather mal-tretira.crveni, ja sam zaduzena za pop culture Edited October 14, 2007 by PussyGalore
bus Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 (edited) kakvo vam je vreme tu u martu? idem u usa pocetkom marta, pa sam mislio da svratim do dede u toronto sredinom meseca na neki dan.edit: pitam prvenstveno zbog radi transportaU martu je uglavnom bedno (ako si letnji tip). Do duboko u mart zna da veje sneg i bude -20 (u ekstremnim slucajevima) i takve grozote. Naravno, to ne znaci da ce aerodrom biti zatvoren (naviklo se, imaju se metodi borbe), a i autobusi i vozovi ce ici (recimo iz New Yorka). Dakle, transport ne bi trebalo da ti bude problem. Pravo prolece (divno vreme za posetu) dolazi u aprilu ili maju, kako se zalomi.EDIT> Kao i uvek <_< Edited October 14, 2007 by crveni autobus
bus Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 crveni, ja sam zaduzena za pop culturePijaca i nije neka haute culture. Ne vrdaj.
jms_uk Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 hvala na brzom odgovoru :)razmisljao sam se izmedju voza i kola, posto su avioni malo skupi tu oko uskrsa.tako da najverovatnije ce biti voz, osim ako ne uleti neka dobra cena za avion.
bus Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 hvala na brzom odgovoru :)razmisljao sam se izmedju voza i kola, posto su avioni malo skupi tu oko uskrsa.tako da najverovatnije ce biti voz, osim ako ne uleti neka dobra cena za avion.Nea na cemu. Usput, voz (ako dolazis iz New Yorka) je skuplji i sporiji od autobusa. Takodje, autobusi idu mnogo cesce, a staju prilicno centralno u oba grada. Nisu ti ni kola losa opcija, niti ih je skupo rentirati, jedino nemam iskustvo s rentiranjem izmedju zemalja. Letenje u Toronto je skupo, jer je ovaj aerodrom ovde grozan s taksama. Porter Airlines, kompanija koja leti na Toronto City Centre Airport (i samim time izbegava kretenske takse na Pearsonu) vec dugo prica da ce uvesti liniju za NYC, mada jos nista od toga. Proveri sledece godine.
Recommended Posts