Lezilebovich Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Jbt, u Montenegru ti ostave ko čoveku prostora, a u JAT-u mi večito kolena bila u ustima.ma gde ima mesta u montenegru ? u ovom sto leti PG-BG sigurno ne. par puta sam leteo sa KK Buducnost dok se igrala ABA i skroz mi je neverovatno da nisu uspeli da se iscimaju da zauzmu bar mesta pored izlaza za centre
MayDay Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 ma gde ima mesta u montenegru ? u ovom sto leti PG-BG sigurno ne. par puta sam leteo sa KK Buducnost dok se igrala ABA i skroz mi je neverovatno da nisu uspeli da se iscimaju da zauzmu bar mesta pored izlaza za centreJa sam ti u poslednjih godinu dana dvaput išla preko Golubovaca u Beograd i kolena jedva da su mi dodirivala sedište ispred. U JAT-u ja moram da se iskosim otkad znam za sebe.
Lezilebovich Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 ja se redovno krivim i u montengeru (a imam malo vise od 2m), osim kada me sreca pogleda i dobijem izlaz. srecom, to mucenje traje 35min, pa nije neka drama... + montenegro znatno teze otkazuje letove i nekoliko puta se desilo da se jatov let otkaze (zbog kise, snega, vetra...), a da montenegro saceka nekoliko sati i ipak poleti
Tresko Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 ma gde ima mesta u montenegru ? u ovom sto leti PG-BG sigurno ne. par puta sam leteo sa KK Buducnost dok se igrala ABA i skroz mi je neverovatno da nisu uspeli da se iscimaju da zauzmu bar mesta pored izlaza za centreČekaj da dopadneš jednom u avion Iberie. Tamo mogu da sede samo deca do 150 cm visine. Jedini put kad sam leteo Rim-Madrid, bio sam u polu stojećem položaju, dok se stjuardesa nije sažalila i prebacila me na mesto kod emergency exit-a. Od tada tu liniju letim samo Alitaliom, koja je krajnje budjava, ali barem se pristojno sedi.
Lancia Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Čekaj da dopadneš jednom u avion Iberie. Tamo mogu da sede samo deca do 150 cm visine. Jedini put kad sam leteo Rim-Madrid, bio sam u polu stojećem položaju, dok se stjuardesa nije sažalila i prebacila me na mesto kod emergency exit-a. Od tada tu liniju letim samo Alitaliom, koja je krajnje budjava, ali barem se pristojno sedi.Air Inkvizitor (jebeni Rayanair poceo da naplacuje emergency exit. kakva zlocinacka organizacija)
Ravanelli Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Air Inkvizitor (jebeni Rayanair poceo da naplacuje emergency exit. kakva zlocinacka organizacija)Wizz & drugari to rade odavno, ali tu je i prednost. Ta mesta obicno niko ne placa, a tu zbog bezbednosnih propisa mora sedeti neko. Ako izgledas iole normalnije, visok si i govoris engleski, stjuardese ti ponude da sednes tu. Fora je i da udjes negde posle polovine ljudi, jer onda krenu da pecaju srecnikeSad sam bio u Parizu, tamo i nazad na istu foru sedeo kod izlaza.
Ravanelli Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Air Inkvizitor (jebeni Rayanair poceo da naplacuje emergency exit. kakva zlocinacka organizacija)Wizz & drugari to rade odavno, ali tu je i prednost. Ta mesta obicno niko ne placa, a tu zbog bezbednosnih propisa mora sedeti neko. Ako izgledas iole normalnije, visok si i govoris engleski, stjuardese ti ponude da sednes tu. Fora je i da udjes negde posle polovine ljudi, jer onda krenu da pecaju srecnikeSad sam bio u Parizu, tamo i nazad na istu foru sedeo kod izlaza.
Lo Zingaro Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Air Inkvizitor (jebeni Rayanair poceo da naplacuje emergency exit. kakva zlocinacka organizacija)Zlocinacka organizacija zato sto ima najeftinije letove u Evropi?
Lo Zingaro Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Pa, i zato.Ja iz perspektive obicnog putnika ne mogu a da ne budem prestetan zbog postojanja istog. Uvek vise volim da potrosim pare na hotel od 4 ili 5 zvezdica a da me avion kosta nista. Ostalo me ne zanima.
Indy Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 "Ako placas u kikirikiju, dobijes majmune" - vole da kazu ovi Englezi.
Lo Zingaro Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 "Ako placas u kikirikiju, dobijes majmune" - vole da kazu ovi Englezi.Pa sta ja znam, radi se o vrlo kratkim relacijama od sat do dva leta: Mnogo mi je vece maltretiranje do aerodroma, pa parking, pa razni cekinovi i kontrole da mi tih sat vremena neudobog leta ne prave nikakvu razliku. Koristim cesto ryan za city brejkove po evropi na 4-5 dana. Razliku od 150-200 evra koje ustedim na tom kratkom letu uvek investiram u ozbiljan hotel, tu je vec bitna razlika kako te tretiraju i kako se osecas.
Recommended Posts