Prospero Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 prvo mi je bio wtf ali mi se generalno sviđa. jeste malo over the top u stars and stripes fazonu ali je ok, upečatljiv i pasuje imenu.
yolo Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 (edited) Jos je gori stari AA. Zamisli da je srpska kompanija, kako bi je rastrgli na FB i PPP.Gledam ovaj full snimak obracanja Dzejmsa Hogana. Pa ludilo. Ovo je kao da se Ferguson obraca zaposlenima u FKCZ. Ja mislim da nismo svesni koliko je ovo velika stvar za Srbiju. Edited August 2, 2013 by gazza1
wall Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Gledam ovaj full snimak obracanja Dzejmsa Hogana. Pa ludilo. Ovo je kao da se Ferguson obraca zaposlenima u FKCZ. Ja mislim da nismo svesni koliko je ovo velika stvar za Srbiju.Isto.
wall Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Pošto će biti karte do Tivta?Kao i do sada. Za sada.
Venom Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Etihad je arapska firma i nema nijedan razlog da deli evropske estetske ukuse. Tako da je logicno da novi logo vise vuce na Etihad logo nego na novi logo Germanwingsa.Kakav se kic i neukus cesto vidja, ovo je sasvim OK.
čekmeže Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 zaista treba biti na gljivama iz baba Jagine baste pa videti nekakve andjele u ovom logou.super logo.Serafimi ili heruvimi.
Anonymous Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Kao i do sada. Za sada.Pa da, isti lopovski menadžment ostaje. Kao što je ostao u i Telenoru i Delezu.Ja bih voleo da prosečan korisnik usluga vidi nekakve koristi od prodaja velikih kompanija, ali to se nešto ovde ne dešava.
wall Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Pa da, isti lopovski menadžment ostaje. Kao što je ostao u i Telenoru i Delezu.Ja bih voleo da prosečan korisnik usluga vidi nekakve koristi od prodaja velikih kompanija, ali to se nešto ovde ne dešava.Novi avioni, nove destinacije, umesto gubitaša na našoj grbači profitabilna firma (očekujemo)...
Peter Fan Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 troll on:jel ti se sviđa novi livery american-a?Puno bolje nego stari, za kog se vidi da je 35 godina star, a ni tada nije bio bog zna sta, mada trup podsjeca na stari JAT-ov, aluminijska boja i trobojka. Novi rep mi se svidja, a logo je nekako amorfan mada ima ono krilo/peraje kao i moji HW :-) No, kao sto rekoh to mi je potpuno nevazno, a siguran sam i za 31/32 ciljne grupe.Meni je kod AA, a posebice UA jer su oni to maltene patentirali, zasmetalo to sto su oni koristili bankrotstvo kao strategiju za obracun sa radnicima i njihovim sindikatima i sto je 'sharing of the pain' bio vise nego neproporcionalan, cak i za ovdasnje prilike. Ti sindikati su bili dosta nerazumni i umnogome su doprinijeli problemima tih firmi, ali su se kola na kraju slomila na sirotinji. Ne da sam time nesto iznedadjen, ali eto to me je kad njih narviralo daleko vise od glupog loga.A nista od toga me nije sprijecilo da i dalje letim sa njima, kad mi je odgovaralo.
Peter Fan Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Novi avioni, nove destinacije, umesto gubitaša na našoj grbači profitabilna firma (očekujemo)...I ne samo to, veci i direktan pozitivan stimulus dodirnim segmentima: aerodrom, logistika, cak i veci prihod agenciji za kontrolu leta koja naplacuje za prelet, itd.
MayDay Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Pa to tako može u US. Kad podneseš za Chapter 11, ti i dalje možeš da nastaviš da radiš ko kompanija. U Evropi odmah se prekidaju operacije i pokreće se raspodela sredstava iz stečajne mase.
wall Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 I ne samo to, veci i direktan pozitivan stimulus dodirnim segmentima: aerodrom, logistika, cak i veci prihod agenciji za kontrolu leta koja naplacuje za prelet, itd.Jasno. Mislio sam samo na benefite koje mi, kupci i građani Srbije, možemo neposredno očekivati.
pacey defender Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 (edited) Pa da, isti lopovski menadžment ostaje. Kao što je ostao u i Telenoru i Delezu.Ja bih voleo da prosečan korisnik usluga vidi nekakve koristi od prodaja velikih kompanija, ali to se nešto ovde ne dešava.Na ovaj dogovor sa Etihadom mnogo više gledam kao poreski obveznik nego kao potencijalni korisnik usluga. Usluge JAT-a sam koristio možda u 6 navrata. A JAT finansiram, kao i svi vi, od kada znam za sebe.Nego, zamislite ovog naše gore list lika koji je sada glavni u AirSerbia, kako na nekom prijemu upoznaje Dušana Bajatovića, a ovaj mu se predstavlja kao direktor Srbija Gasa i kreće onu njegovu staru "ja kao privrednik" mantru. Edited August 2, 2013 by pacey defender
Prospero Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Pa da, isti lopovski menadžment ostaje. Kao što je ostao u i Telenoru i Delezu.Ja bih voleo da prosečan korisnik usluga vidi nekakve koristi od prodaja velikih kompanija, ali to se nešto ovde ne dešava.dobićeš za početak ovako nešto
Recommended Posts