MayDay Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Nema letova za Barcu, Madrid, Lisabon, Manchester...ovo što su otvarali nisu morali ni da otvaraju štos mene tiče <_< Missim, šta da radim u Bejrutu... ^_^ :P :oU Bejrutu najjače zezanje sada! I u Singišu, HK i Šangaju. Samo nek nam za tamo uvode letove. Zapadni svet je sooo last decade.
MancMellow Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Nije to, nego i sto su ukrali ime jednom forumu. A i ovaj jedan orao izgleda kao da se sprema da poleti na jednu stranu, a ovaj drugi na drugu, ali im se uvezala krila pa sad sede s prekrstenim rukama ljuti jedan na drugog. Losa poruka... I uopste ne lice na one orlove sa srpskog grba koji imaju otvorene kljunove.
Muwan Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Nego, to za AUS direktno ili sa presedanjem? :DPreko AUH, naravno, ali bez presedanja (samo sletanje). Ne može ovaj naš region da napuni direktnu liniju iz BEG.CHI možda, ali Kina i Far East će se raditi sa presedanjem na AUH sve dok Emiratima ne ponestane letova iz sporazuma koje imaju :D
MancMellow Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 :oU Bejrutu najjače zezanje sada! I u Singišu, HK i Šangaju. Samo nek nam za tamo uvode letove. Zapadni svet je sooo last decade.Ma u Damasku i Alepu jos i bolje :P
hattori Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 logo super, ali za udruzenje svalja i pletilja iz vlasotinca.
Prospero Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 :oU Bejrutu najjače zezanje sada! I u Singišu, HK i Šangaju. Samo nek nam za tamo uvode letove. Zapadni svet je sooo last decade.upravoedit: možda i "so last century"
MayDay Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Ma u Damasku i Alepu jos i bolje :PJa sam ozbiljna, a ti se zezaš. <_<Do 2020. godine 1.75 milijardi ljudi koji pripadaju srednjoj klasi će da bude iz Azije. Molim lepo!
MancMellow Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Ja sam ozbiljna, a ti se zezaš. <_<Ne zezam se skroz, em nema fudbala, em je skupo ko djavo, sta cu tamo.
MayDay Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 To ćemo iz Azije da idemo medju plebs turistički, po raznim Barselonama i Lisabonima, ko da ideš u Indiju da vidiš običaje siromašnih.Nego, AirSerbia pregovara sa niškim aerodromom. Joj, kad bi njega malo uredili. Izgleda ko da će Tito da izadje iz njega.
3opge Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Tek sad videh ovo. Jel' se to neko zajebava?ма да, Црни Арапине.
Anonymous Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Ne mogu da zamislim da nešto ovako ružno uopšte može da uzleti.Zašto uvek moramo biti najgori? Sad me mrzi da kačim logo železnica srbije.
Muwan Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Mila majko, šta će tek biti ako odluče da nadenu imena avionima... Ima milion ljudi da izadje pred skupštinu.
Anonymous Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Ali kako je neki genije za fotošop posred aviona odvalio onaj odvratni font i još promašio par metara.
Recommended Posts