Jump to content

Avijacija u Srba i regionu

Featured Replies

Logo je lijep ali mi se ne svidjaju boje crveno plava na repu, previse su jake za ovo. Font mi je ok.:kokice:

• Replies 3.3k
  • Views 264.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ponovo British Airways u Beogradu! Prvi put od 2012, pocinju krajem oktobra. Za sada tri puta nedeljno: utorak, petak i nedelja.   Povratna karta iz Londona je £118 samo rucni prtljag ili £1

• Shan Jan
    Shan Jan

New Rosetta Stone 

• James Marshall
    James Marshall

https://www.b92.net/biz/vesti/srbija/vesic-upozorava-koncesionara-aerodroma-izgleda-da-nisu-culi-sta-im-je-receno-imaju-24-sata-2355039    

Posted Images

Evo ga i PPVBQkoZ11CUAAsHG9.jpg

logo nije loš (obzirom na to šta je sve moglo da im padne na pamet).font jeziv

Gledam ga, ali i dalje mi se ne sviđa... Nekako mi je "previše"

Logo je jos ljepsi na ovoj svijetlo plavoj boji. Nije mi jasno zasto se uzasavate font-a.edit: nije najljepsi ali ne bih rekao da kvari utisak.

Edited by borris_

On 1. 8. 2013. at 9:24, MayDay said:
Pa nije loše, ali više ne podseća na Jugoslaviju ni malo. C'est normal.
mene baš podseća na Kraljevinu Jugoslaviju, na 30tenasa_krila_v.jpg

Meni font deluje kao da ga je neko uradio u pejntu.Jednostavno, upada u oci

^^mene na motive sa trebinjskih stolnjaka. ali tvoja asocijacija je svakako mnogo preciznija.

Edited by morgana

Latest updates from the JAT takeover conference.11.20: Etihad will take control of its stake in Air Serbia on January 1, 2014. There will be a total of twelve new routes this winter. Air Serbia will operate with two classes - business and economy.

Logo je pregolem ornament, jes da je pticurina, ali uopste nije u funkciji dinamike avijona. Kao da ga je zalepio stambiljom postanski otpravnik iz Mirijeva.

Ja sam se već saživela.Inače, to je super što će da brendiraju Terminal 1. Tako su i 2F i 2G na CDG pretty much AF-ovi.

On 1. 8. 2013. at 9:43, morgana said:
^^mene na motive sa trebinjskih stolnjaka. ali tvoja asocijacija je svakako mnogo preciznija.
Mene na ovo...Obraz.gif:D

:lol:EDITu stvari, ime mi se najmanje sviđa, nemaštovito je, glupavo

Edited by Arbeitmann

a jebo dizajn i ime, ko da je to najbitnije, koje su nove destinacije?