Đipalo Junuz Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Cudni su putevi googletovi... Trazeci potpuno desetu stvar naleteh na ovo, jes' da je staro oko 2 meseca, ali cini mi se da je interesantno... http://tangosixblog.com/2010/12/06/propast-jat-a-kroz-komentare-insajdera/
Muwan Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Užas, tuga, čemer... Aerodrom Nikola Tesla ce uci u istoriju kao najvece groblje u istoriji civilne avijacije u Evropi.Devedesetih godina je rashodovano 17 aviona, DC-9-30,i B-727-200,jer posle cuvene konzervacije svi su dobro korodirali da se vise nije isplatilo bilo kakvo ulaganje u takve avione.Prodati su otpadima na kilo umesto negde u Africi.A obecavavane su zaposlenima kule i gradove.Ugradnja HACH Kit opreme na motore,novu navigacionu opremu…Tada je spaseno 9 aviona B-737-300 i 3 aviona ATR-72.Sada je djavo dosao i po njih.Jer ocigledno da nema rezervnih delova i motora,pa se delovi skidaju sa jednog i stavljaju na drugi avion koji jos ima plovidbenost.Prave se od tri aviona dva…To se vise neradi ni u Africi.Narodna poslovica kaze da „da ptice umiru pevajuci“,ali celicne ptice umiru 20 godina na aerodromu Nikola Tesla i to u potpunoj tisiniPa ti sada sedi u to i leti negde sa njima...
hazard Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 :Dhttp://my.flightmemory.com/jmsuk ilihttp://openflights.org/user/jms_uk jms-e, sijem te po broju predjenih kilometara i sati provedenih u letu :Ddoduse ti si zajebo vek sa brojem razlicitih aerodroma, tu ti nema ravnog :o al ipak nisi jos ni do meseca stigao...pfff :D
Zverilla Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 zbog vas se topi arktik i antarktik, vi ubice foka, pingvina i polarnih meda! (ocu i jaaaa!)
hazard Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 ja jes' da letim, al' nemam kola, i na posao idem biciklom. :D
jms_uk Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 ja jes' da letim, al' nemam kola, i na posao idem biciklom. :DNi ja nemam kola, a na posao idem pesice :)
twisted Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 let za podgoricu u petak popodne je kasnio jer je opet avion falio... zatim se aviogenexov yu anp vratio iz londona naravno vozeći za jat i pokupio putnike sa 40 min zakašnjenja :(
Zverilla Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 zna li se nesto vise o kvaru jatovog 737 za dizeldorf juce?
jms_uk Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Ja videh samo ovo: Šef Kabineta generalnog direktora Jata Stanimir Jovanoviæ Slavinski rekao je agenciji Beta da se avion za Diseldorf vratio zbog "indikacije malog tehnièkog problema", istièuæi da putnici na tom letu nisu bili ugroženi. zna li se nesto vise o kvaru jatovog 737 za dizeldorf juce?
badenac Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Kako funkcionise minibus A1 ,od Slavije do aerodroma?Da li je pouzdan?
ajgor Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Kako funkcionise minibus A1 ,od Slavije do aerodroma?Da li je pouzdan? Ovde možeš da vidiš raspored vožnji A1, čini mi se da je reč o pouzdanoj vezi ka aerodromu. Naravno, ostaje umesna primedba o količini prtljaga koja se može smestiti u minibus.
badenac Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Ovde možeš da vidiš raspored vožnji A1, čini mi se da je reč o pouzdanoj vezi ka aerodromu. Naravno, ostaje umesna primedba o količini prtljaga koja se može smestiti u minibus.Hvala!
banecare1 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 (edited) juce sam stigao iz CG za sarajevo samo na pola dana jer sam danas morao doci do bgd. odem na aerodrom i kupim kartu sa --->bgd za neverovatnih 270km, sto je nekih 140 euro drugi meni neverovatan fakt je da na relaciji sa-bgd ima samo jedan let dnevno i to mali atr sa 60-70 mesta. Edited July 28, 2011 by banecare1
jms_uk Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Sam si primetio zasto je to tako... kupim kartu sa --->bgd za neverovatnih 270km, sto je nekih 140 euro ima samo jedan let dnevno i to mali atr sa 60-70 mesta.
Recommended Posts