porucnik vasic Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 Zbog daljeg povezivanja (JetBlue?). Sent from my iPad using Tapatalk Слабо их има на Средњем Западу.
jms_uk Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 Слабо их има на Средњем Западу. Da, ali nijedna od 'Big 3' avio kompanije nece da se poveze sa njima - mozda donekle AA, jer su Etihad partner. A i to je opet JFK. EWR je United teren - ali oni su u joint venture sa Lufthansom za prekoatlantski saobracaj - nema sanse da se Air Serbia uglavi tu.
Њујоркер Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 Мени и даље није јасан Кенеди...да ли су то ови наши мученици тражили или има ј дато...најгори могући аеродром... Pa koji drugi? Nece valjda EWR koji je jos gora rupa od JFKa, a i u pripizdini je. LGA je samo za domace letove.
Tribun_Populi Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 Cena za ekonomsku je 118K dinara (sa taksama) koliko sam video juče.
jms_uk Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 Evo je [trenutna] lista svih JU basefares [tarifa?] za BEG-JFK
dragance Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 JFK jeste zesce sranje od aerodroma, ali ipak naspram EWR je dosta bliže Njuci, iako je saobracaj ocajan. LGA ima longhaul, ali to je već Deltin domen tamo, a i u sred je Queensa. Iako je u fazi raspadanja, meni ipak najbrze mesto fo samog grada.
dragance Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 Inače, vi što kukate na Teslu, to je milina u poredjenju sa većinom USA aerodroma, osim novog LAX terminala Tom Bradley (a i to će biti ok samo dok je sveže).
Њујоркер Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 LGA nema longhaul. Ne postoji carina tamo, da slucajno ne bi pravila konkurenciju JFKu. Ima par medjunarodnih letova (toronto, karibi), ali je US carina s druge strane duge.
Tribun_Populi Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 za ekonomski ili biznis? Ekonomsku, i to u jednom pravcu, ne povratnu.
I*m with the pilots Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 Meni je LGA sa tako spuštenim plafonom delovao kao malo bolja šupa. Letela sam za Toronto i zbog nevremena u Kanadi smo odsedeli skoro 4 sata na tom aerodromu, muka živa. Sa JFKom nemam nekih problema, uvek mi je bilo zgodno što postoji veza sa metroom pa se klackanjem može doći do civilizacije za malo para kome treba, a takodje je i taksijem/busem bio bliži od EWRa.
Muwan Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 Ekonomsku, i to u jednom pravcu, ne povratnu. Znači da si gledao neki datum na kojem je ostalo <5 slobodnih sedišta.
jms_uk Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 Ekonomsku, i to u jednom pravcu, ne povratnu. Zavisno od datuma, verovatno bi bilo jeftinije uzeti povratnu kartu i ne iskoristiti povratak.
Recommended Posts