Lezilebovich Posted June 12, 2015 Posted June 12, 2015 samo treba shvatiti stav na vreme i neće biti problema Sve vreme se priča o Argusu, a niko ne pominje agenciju 1A koja je na vreme shvatila stav državnih organa i potpisala ugovor sa Er Srbijom - istakao je Seničić.
Muwan Posted June 12, 2015 Posted June 12, 2015 kako komentarišemo državno nasilje u korist nacionalnogTM avio prevoznika? Tačno tako kako si ga opisao. S tim da to ne mogu da rade sa evropskim prevoznicima pa oštre rogove na turskim i egipatskim (koji, ruku na srce, takođe nisu cvećke kada treba prevoziti njihove turiste u druge zemlje).
akibono Posted June 12, 2015 Posted June 12, 2015 kako komentarišemo državno nasilje u korist nacionalnogTM avio prevoznika? Ko neće sa najboljima i treba da crkne! Ovo je prvi put da je Er Srbija nominovana za priznanje „Najbolje iz Srbije“ i veoma smo počastvovani što smo osvojili nagradu.- Pobednici su dobili pravo da logo „Najbolje iz Srbije“ koriste kao znak kvaliteta na svojim proizvodima, kao i u promotivnim i marketinškim materijalima.
Dr Arslanagić Posted June 12, 2015 Posted June 12, 2015 na stranu sto se u njihovu korist vrsi nasilje, takodje su i prljavi prevaranti. karta za Bukurest, koja redovno kosta oko 16k dinara, sa popustom kosta 22k dinara. nabijem ih sve na kurac, nikad vise sa njima, vozom sam isao radije i klackao se 12 sati. mrs!
Prospero Posted June 12, 2015 Posted June 12, 2015 Abudabi Srbija mora biti odbranjena od nelojalne konkurencije! Etatizam FTW!
yolo Posted June 12, 2015 Posted June 12, 2015 ne znam zasto ste tako zli, AS je najbolje sto trenutno imamo.
Ravanelli Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 (edited) +1 svaki put kada ne letite sa JU, jedna panda i jedna mangulica umru Edited June 13, 2015 by Ravanelli
foto Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 (edited) do kraja zivota, a nemam nameru skoro to da obavim (da mrem), zvacu ga JAT. iz cistog inata prema PPVu, sada PVu, a sutra koznastaicega Pu i svoj toj sviti oko njega, prezasicenoj od 5.oktobarskih podguznih muva. Edited June 13, 2015 by foto
yolo Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 vi bi ste se i srusili avionom samo da naskodite AV-u.
Barti66 Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 do kraja zivota, a nemam nameru skoro to da obavim (da mrem), zvacu ga JAT. iz cistog inata prema PPVu, sada PVu, a sutra koznastaicega Pu i svoj toj sviti oko njega, prezasicenoj od 5.oktobarskih podguznih muva. Nema šanse da prelomim preko jezika ništa drugo do JAT,a lomim više puta dnevno...ne mogu...a i neće mi se.
Razzmatazz Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Kupovao kartu za treću osobu telefonom i sastaviše oni meni kartu i cenu i ja rekoh "OK". I onda su mi preko svega toga naplatili još i "taksu za izdavanje karte" u visini od 15 evritja. What the fuck is that? U krajnjem slučaju, zašto izdavanje karte nije uključeno u cenu karte? Samo da bi karta zazvučala što jeftinije?
Tihajeza Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Isto mi se desilo u poslovnici Jata na N.Beogradu. Otišla tamo da je kupim, rekli mi "Znate, bolje da se vratite kući i kupite onlajn, mi naplaćujemo 15e za izdavanje karte". Razumem da se turistička agencija ugradi u cenu karte, ali ovo služi da odbije slučajne prolaznike pored poslovnice od kupovine, da ne smaraju zaposlene u poslovnici. Imaju oni pametnija posla od prodaje karte.
Razzmatazz Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Ali to je call centar kojem i jesu glavna delatnost rezervacije i karte. Što je najbolje, ako kupuješ kartu za maloletnu osobu, ne možeš je rezervisati online. Čim u sait uneseš 0 odraslih, dobiješ "piss off!" kao odgovor.
I*m with the pilots Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 (edited) Zar vam i nije lakse i brze da kupite online? (Nije da smatram da treba da naplate "uslugu izdavanja karte") Ja preko Call centra samo uzimam kartu preko milja, jer jedino tako moze, i svaki put pitam kada ce da unaprede taj sistem :D (zanimljivo je da za ovu uslugu ne naplacuju dodatnih 1500din). Inace su iz mog iskustva vrlo ljubazni na telefonu. na jucerasnjem letu za frankfurt AS letela sa aeroletovim boingom 737-300. nije bas neki ugodjaj kada sednes u to nakon A319, udobnost je recimo slicna (malo veci legroom ima 319 ali nista bitno za nas midzete) ali je najgora buka, mislim da bi poludeo da ovim letim 6 sati za abu dabi. svejedno neprijatno sam se iznenadio, ne znam da li je to praksa regulare ili im je ispao neki airbus zbog kvara. Meni vec dvaput upao Aerolet do FRA, bas je nja posle A319, definitivno je dosta bucniji i u prvom redu u ekonomskoj klasi kao da ima manje mesta Edited June 24, 2015 by I*m with the pilots
Recommended Posts