Jump to content
IGNORED

Ljaptop

Musharaf

Recommended Posts

Posted

13 :huh:To je baš povoljno. Obavezno daj utiske, kad stigne.

Posted

Sad gledam i za sedamnesticu i cak i za nju ima po 13. Uglavnom su 20-30 ali ima i za manjehttp://www.amazon.co.uk/UKOUTLET-Relacement-Battery-Inspiron-5200MAH/dp/B00C2IUAB2/ref=sr_1_9?ie=UTF8&qid=1374424940&sr=8-9&keywords=n7110+batteryKomentar obecava

This battery is great 8 July 2013By paul doyleAmazon Verified PurchaseYou'd never know that this was a generic battery. After 2 years my Dell battery was only able to power the inspiron laptop for 20 minutes. With this battery installed i'm back up to just over 3 hours between charges. I would recommend this battery to anyone looking to save money replacing a battery on an old laptop.

Od istih ovih sam porucio bateriju za netbuk.

Posted

Kad smo kod baterija, jer™ vise ne vazi da je dobro vaditi bateriju ako je laptop stalno prikljucen na struju?

Posted

Ovi kazu da ne treba vaditihttp://batterycare.net/en/guide.html

Posted
Meni to malo. :(Aj u firmi docking, monitor pa OK, ali ima dosta aktivnosti van kancelarije gde treba veći disp.A lepo bi bilo nositi tako nešto.
Ekran je 1600X900, pa nema problem sa prostorom. A u firmi™ (kod kuće :)) nakačim, čisto zbog udobnosti, na 24'' :)Jbg, kad sam prelazio, pitali me šta hoću i ja rekao, oni ispoštovali. Ovo
Posted
Ekran je 1600X900, pa nema problem sa prostorom. A u firmi™ (kod kuće :)) nakačim, čisto zbog udobnosti, na 24'' :)Jbg, kad sam prelazio, pitali me šta hoću i ja rekao, oni ispoštovali. Ovo
Uh... Dobro. Idealno.No ipak za neke poslove u photoshopu, ilustratoru, corelu dobro dođe koji inch više.
Posted

Ima matori thinkpad L520 u winwinu za 39000, da imam love druzili bi se narednih par godina.Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2

• 2 weeks later...
Posted

Moram kupiti novi ljaptop danas! Aukurac! Proračun cca 600 €. Minimalni zahtijevi:

o Pentium II a vyšší
  • 128 MB RAM
  • High color (16b) 1024x768 bodu
  • Windows XP Home/Profesional + Service Pack II
  • 20 ~ 200 MB paměti na disku (závisí od množství instalovaných aplikací)

Šta da kupim?

Posted

Nešto od ovoga: Packard Bell ENTV44CM-84508G75Mnwb, 15.6, AMD A8 M4500, 8GB, 750GB, HD 76TOSHIBA Satellite C855-1QC WIN8SONY SVE1112M1EW.CEZ WIN8HP Compaq CQ58-250ECLENOVO IP G780c 17,3/B960/500GB/4G/DVD/HD/B/W8???

Posted

Nemoguce je pronaci laptop na trzistu koji ne zadovoljava one kriterijume iz tvog prethodnog posta. Tako da uzmi onaj koji ti se najvise svidja.

Posted
Nemoguce je pronaci laptop na trzistu koji ne zadovoljava one kriterijume iz tvog prethodnog posta. Tako da uzmi onaj koji ti se najvise svidja.
:lolol: Slutio sam. Odoh sad odma.
Posted

PA teško da će ovo naći:Windows XP Home/Profesional + Service Pack IIA i teško da će da ga downgrade na to, ikako :(

Posted

Koliko sam razumeo, to je minimalni zahtev.

Posted

Da, to je minimalni zahtijev. Ali pošto se u računala razumijem kao Marica u onu stvar (znate koju), rekoh bolje da metnem tu da se ne pređem.

Posted

One zahteve koje si postavio ispunjavaju prakticno svi laptopovi napravljeni u poslednjih deset godina :)