Jump to content
IGNORED

Ljaptop

Musharaf

Recommended Posts

Posted

pa uzmi neki od ova dva što ih ja gledam (osim ako ne mora baš da bude Mac)

Posted (edited)

ako ga planiraš za svakodnevno nošenje 17" mi deluje preglomazno

Edited by kud u maglu Simovicu
Posted (edited)

Pa to su za muškarce! Jesam ja sanjala ili se pojavili neki što se poklopac savija u potpunosti? Je l to valja čemu?Edit. Naravno da nosim. Gotovo svuda.

Edited by MayDay
Posted
Naravno da nosim. Gotovo svuda.
uzni onda vazdušni™
Posted

Ovaj Sony Ultrabook mi se baš dopada! Ovaj Lenovo na koji sam mislila i ne baš.Ići ću da pogledam kako izgleda ovaj Sony uživo. Thanks!!

Posted

Vapade :)Laptop do 400e da bude 15.. incha i sto laksi. Kupuje se u NS najverovatnije na rate mada dosta njih daje bez kamate pa Novosadzani preporucite.Ja gledao ovaj u WW sta mislite?

Posted

Huh, ne volim Fujitsu laptopove, jako su mekani :)Ali ovde je druga boljka, samo dva gigabajta memorije i mali hard disk za te pare.Ima acer, koji nije loš mada ne baš popularan, za slične novce sa boljim karakteristikama ali je gotovo 500g teži, a tebi treba što lakši.No, za par tisuća više ima, moj voljeni, dell, i to model koji ima 36 meseci garancije (i dell na svim novim nudi samo dve),dakle, pogledaj ovo, i razmišljaj u tom pravcu, možda eventualno bez grafičke, ako ti ne treba, ali da bude i3 na oko 2Ghz, minimum 4GB memorije i 500GB HDD. Kada već uzimaš onda da to bude kako treba. Čudi me da nema lenovo i samsung u toj nekoj klasi, jesi li gledao u PIN-u, doduše njihov servis nije na dobrom glasu, ali nadam se da ti to neće trebati. Vidim da ga imaju na stanju, a imaju i ovakvog lenovo koji se bolje uklapa u cenu a nije loš. (uzgred ne znam ovu firmu nego sam samo tu našao ovaj model)

Posted

Nema veze. Ortak ima ovaj laptop stari tezak 2.6 taman ce mu se uklopiti. Ma tek sam poceo da gledam veceras mi rekao da mu treba. Dosta putuje i nosi ga sa sobom pa kontam da mu zato treba laksi ali u rango starog je ok.

• 3 weeks later...
Posted

Ćao drugari, kako st-e mi večeras? -Mi loš----------------------------------------O. T------------------------------------------------elefonskim put-em su mi dijagnost-ikovali kvar i sad me z-anima kod kog doce da vodim ovoh hp paviliona jer... ne rast-aje mi se t-ek t-ako od njega, bar da pokuš-am da mu vrat---im st-ari sjaj. Z----------------------------------------ahvalna ja.

• 1 month later...
Posted

Drage koleze forumasi, planiram da si uznem laptop u cenovnom rangu 65k-75k (mozda nategnuto do 80k). Mjerkam ekran 15.6", firma naravno nije bitna. U cenu treba da se uklopi i Windows OS (zbog posla). Gledao sam par modela na netu, ali nisam siguran kako da se odlucim. Imam milion dilema, tipa da li je bitno da bude i7 kad vec uzimam ili je i5 sasvim ok, i sl. Racunar mi treba za posao, ali bih naravno uzeo sto bolju konfig. da mi traje sto duze. Nije bitno da ima spektakularnu grafiku, vaznije mi je da bude fina brzina. Evo ispod linkova koje sam gledao, modeli koji su otprilike zadovoljili kriterijume, a ako neko ima neki drugi predlog, svaki savet je dobrodosao. Hvala puno unapred!http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/hp_probook_450_g0_-_core_i5-3230m_-_h0v94ea-26019http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/toshiba_satellite_p855-33t-16864http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/lenovo_ideapad_flex_15_-_core_i5_4200u_-_59390776-29347

Posted

Ne znam koji ti je posao u pitanju, ali od tri navedena HP mi deluje nekako kao najbolji izbor. Jeftiniji je za 10.000, ali imaš 8 giga memorije kao i jaču bateriju od npr Lenova. Čini mi se da dobijaš više za svoj novac. Prednost Tošibe je ona jednogodišnja „No Matter What" garancija, dok ne znam koliko bi ti značio tačskrin kod Lenova. U stvari definitivno bih preskočio ovaj Lenovo model.Mislim da bi tie-breaker moglo da bude 8 giga RAM-a kod HP-a.