Eleniko Posted June 17 Posted June 17 na putu do šumadije i nazad juče me pretekla 3 renoa arkana tj megane conquest /jer arkan na balkanu, jel/ ne pamtim kada je poslednji put jedna takva mejnstrim firma ubola tako spektakularan dizajn na točkovima, u vožnji. pritom ogroman gepek, veliki clearance tako da nema potrebe za awd. kad mu cena padne na 15k polovno planiram da zemim jednog narandžastog. 1
askeladden Posted June 17 Posted June 17 7 minutes ago, Eleniko said: na putu do šumadije i nazad juče me pretekla 3 renoa arkana tj megane conquest /jer arkan na balkanu, jel/ ne pamtim kada je poslednji put jedna takva mejnstrim firma ubola tako spektakularan dizajn na točkovima, u vožnji. pritom ogroman gepek, veliki clearance tako da nema potrebe za awd. kad mu cena padne na 15k polovno planiram da zemim jednog narandžastog. Kao BMW X4 but in a good way 2
April Posted June 19 Posted June 19 On 17. 6. 2024. at 12:01, askeladden said: Kao BMW X4 but in a good way I mene jako podseća
askeladden Posted June 19 Posted June 19 On 16. 6. 2024. at 17:50, Eleniko said: Zar to nije prepakovan neki rani Pežo SUV tipa 4007? Obrnuto. 1
Grunf Posted June 23 Posted June 23 On 19. 6. 2024. at 9:38, askeladden said: Obrnuto. upravo. ista prica kao i sa asx. c4 aircross i peugeot 4008. silaze sa iste trake u nagoji. taj outlander dizel je malo underpowered, ako je 2.0 dizel (vw). 1
Eleniko Posted June 23 Posted June 23 2 minutes ago, Grunf said: upravo. ista prica kao i sa asx. c4 aircross i peugeot 4008. silaze sa iste trake u nagoji. taj outlander dizel je malo underpowered, ako je 2.0 dizel (vw). Zar nije HDI?
Grunf Posted June 23 Posted June 23 4 minutes ago, Eleniko said: Zar nije HDI? ako je 2.2, da. 2.0 je vw. 1
askeladden Posted June 23 Posted June 23 Vozao i parkirao Q5 7 dana po Nisu.Blago receno smucio mi se zivot od toga.
Eleniko Posted June 23 Posted June 23 10 minutes ago, Grunf said: ako je 2.2, da. 2.0 je vw. Ladno bi izgubio milion dolara na ovom pitanju
Grunf Posted June 23 Posted June 23 28 minutes ago, Eleniko said: Ladno bi izgubio milion dolara na ovom pitanju onda meni dodjes bar pivo :P 1
Desmond Bojčinski Posted June 23 Posted June 23 7 hours ago, askeladden said: Vozao i parkirao Q5 7 dana po Nisu.Blago receno smucio mi se zivot od toga. Zašto? Od svih Tiguana i Kodiaka taj još deluje i kršteno...
askeladden Posted June 23 Posted June 23 Just now, Desmond Bojčinski said: Zašto? Od svih Tiguana i Kodiaka taj još deluje i kršteno... Meni pogolem auto a nemam razvijeno chulo za parkiranje po najneverovatnijim mestima i ukljucivanje u saobracaj preko pesackog prelaza.Vise zbog toga. 1
Eleniko Posted August 17 Posted August 17 provozah 700km u toyota c-hr na relaciji beograd-kavala kroz vulgaristan. imam svašta da pišem. jebeno zanimljivo avto ali sam otkrio kufer problema. svejedno stao sam u red za kupovinu krajem godne kad se skine sa lizinga. pisaću detaljnije kad se ponovo naviknem na ovo njesra od foruma
Recommended Posts