Jump to content
IGNORED

Nostalgija

MrX

Recommended Posts

Posted

Kog kosarkasa su 97/98 zvali Deba? I dao je trojku sa kosa na kos?  :blush:

Dao trojku sa celog terena na utakmici?

Posted

Dao je Cvjetičanin (ili je to bio Perasović) sa neke velike udaljenosti protiv Portorika, ali to je bilo dosta pre 98.

Posted (edited)

ne sećam se tačno, ali mora biti ili mundijal 86 ili olimpijada u seulu 88

i dobio auto, dal beše alfa romeo

Edited by MocaVukotic
Posted

Hm. U kom timu? Ja se secam kad je Trifa dao sa celog terena za pobedu protiv Partizana, al to je bilo 93/94.

joj jebenti krv, kad tad nisam umro.

Posted

Dao trojku sa celog terena na utakmici?

Dao! Secam se da je bilo neko prvenstvo, da je to bilo negde od 1995. do 2000. nije bilo pre i nije bilo posle i da su tog kosarkasa zvali Deba, Kad je to bilo i ko je to bio, moram da nadjem taj snimak?

Posted

Secam se kroz maglu da se na spicama pred pocetak utakmica vrtela trojka Dejana Tomasevica sa svoje polovine. Slicno mesto kao Kecman, tabla pa kos. Nikad nisam cuo da ga je neko zvao Deba, ali ima neke logike.

Srecno sa nalazenjem snimka.

Posted

Secam se da su Jankovica zvali Guza ali ne znam za Debu

Posted

Hvala. cini mi se da je slucajno bacio, kad su svirali pauzu, ili na kraju. Ako se neko seti koga su zvali Deba, naci cu. 

• 3 weeks later...
Posted

Ovo su pripreme za OI u Atlanti 96? Fali selektor. 

Posted

ne fali, robija je bio selektor u atlanti. Fali samo danasnji selektor djordjevic, a od ovih sa slike visak su bili djokic, bulatovic i topalovic. Secam se da je djokic poslednji otpao, a robija je posle pricao da mu je to bila najteza odluka u karijeri

Posted

osim ako u stvari nisi mislio na danasnjeg selektora  :)