Jump to content
IGNORED

Nostalgija

MrX

Recommended Posts

Posted

Jebote ladno se secam ovoga, negde u ovo doba je bila prva pretnja da ce nas bombardovati

• Wub 1
  • Hvala 1
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Просинечки у Фуенлабради :s_d:

• +1 3
  • 2 weeks later...
Posted

:cryhappy:

• +1 1
  • Wub 2
  • 2 weeks later...
Posted

imao sam dovoljno godina da pratim danilovicevu karijeru dok je trajala

gledao sam i posle njegovih utakmica, delova utakmica, xy video neke statistike

apsolutno svestan da je bio ubica

danas nesto bzvz gledam neku statistku na proballers i odvede me put kako to obicno biva na desetu stranu

elem, danilovic u PO prve italijanske sezone 64,4% iz igre  51,9% trojke, 25,6 poena po utakmici

sve to kao prvi igrac sampiona italije, tada top evropske lige, u finalu protiv kukocevog benetona 3:0

za trenutak pomislim ok, impresivno, ali sigurno ima do toga sto je mali uzorak 7 utakmica

da bi vec u sledecem shvatio da je on tih godina po sezoni imao tek nesto slabije procente 

sumanuto

dalje vidim da je i danilovicev "naslednik" u virtusu, kolega i veliki konkurent u reprezentaciji od mladih selekcija, komazec tih godina sto u varezeu, sto u virtusu, iz igre imao solidno preko 60%, trojke oko 45% i sve to uz za evropske standarde velike proske poena, preko 20 po utakmici, a prve godine u varezeu sumanutih 33,7

djordjevic u milanu 55 iz igre, 45-50% trojke, uz 20-27 poena po utakmici na sezonskom nivou

najpre sam mislio da je mozda pored cinjenice da se radi o napadackim monstrumima u pitanju i to da je italijanska liga pocetkom 90tih bila slabija od jugo sa kraja 80tih, pa kad su majstori presli na taj nivo, sutirali ko blesavi

a onda sam u arhivi kosa nasao statistiku, npr u sezoni 90/91 posle 11 kola komazec za 2 sutira 75,24% , za 3 55,71% uz 31,7 poena

sigurno ima i do odbrana tadasnjih, ali pre svega je u pitanju klasa

• +1 4
  • Hvala 4
Posted (edited)

Ranko Zizic je kvalitetno iskopirao Alcindora sa onim sky hookovima:thumbup:

Edited by Micko8
Posted

• +1 1
Posted
On 5. 2. 2025. at 21:03, pbg12345 said:

imao sam dovoljno godina da pratim danilovicevu karijeru dok je trajala

gledao sam i posle njegovih utakmica, delova utakmica, xy video neke statistike

apsolutno svestan da je bio ubica

danas nesto bzvz gledam neku statistku na proballers i odvede me put kako to obicno biva na desetu stranu

elem, danilovic u PO prve italijanske sezone 64,4% iz igre  51,9% trojke, 25,6 poena po utakmici

sve to kao prvi igrac sampiona italije, tada top evropske lige, u finalu protiv kukocevog benetona 3:0

za trenutak pomislim ok, impresivno, ali sigurno ima do toga sto je mali uzorak 7 utakmica

da bi vec u sledecem shvatio da je on tih godina po sezoni imao tek nesto slabije procente 

sumanuto

dalje vidim da je i danilovicev "naslednik" u virtusu, kolega i veliki konkurent u reprezentaciji od mladih selekcija, komazec tih godina sto u varezeu, sto u virtusu, iz igre imao solidno preko 60%, trojke oko 45% i sve to uz za evropske standarde velike proske poena, preko 20 po utakmici, a prve godine u varezeu sumanutih 33,7

djordjevic u milanu 55 iz igre, 45-50% trojke, uz 20-27 poena po utakmici na sezonskom nivou

najpre sam mislio da je mozda pored cinjenice da se radi o napadackim monstrumima u pitanju i to da je italijanska liga pocetkom 90tih bila slabija od jugo sa kraja 80tih, pa kad su majstori presli na taj nivo, sutirali ko blesavi

a onda sam u arhivi kosa nasao statistiku, npr u sezoni 90/91 posle 11 kola komazec za 2 sutira 75,24% , za 3 55,71% uz 31,7 poena

sigurno ima i do odbrana tadasnjih, ali pre svega je u pitanju klasa

svaka čast za post. meni je PSD najomiljeniji igrač svih vremena, jer birda nisam gledao u real timeu.

nisam znao za ove podatke ali test očiju potvrđuje onomad ( :

Posted (edited)
On 6. 2. 2025. at 17:50, MiddleClass said:

Screenshot_2025-02-05-22-36-37-882_com.netflix.mediaclient-edit.jpg

gledao sam pre nekoliko dana, mnogo mi smeta što nema basketa, jer dražen je bio dražen dok je mašina na terenu. mnogo su ukakili sa tim namernim propustom. bolje da su pravili film sa više love.

closure, odnosno, filmski opis dražnove smrti je otprilike jedina vrhunska stvar u filmu, pa kontam da su maznuli odnekud. pesma na engleskom je usrala ali okej. zoran đinđić solidan kao draženov čale, majka kao da je prava.

sve u svemu, 2ipo a dražen je zaslužio 6 na skali do 5.

Edited by uini
  • 2 weeks later...