Jimmy Kowalski Posted September 6 Posted September 6 17 minutes ago, Nikodije said: Znam, al svejedno je bezveze. Brišeš najvažniji deo njegovih distignuća, nisam siguran da bi on to voleo. Ja sam siguran da bi. Kada bi rangirao svoje uspehe, na prvom mestu bi bilo srebro '92, onda titule sa Cibonom, pa onda sa Sibenkom. 1
Nikodije Posted September 6 Posted September 6 3 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Ja sam siguran da bi. Kada bi rangirao svoje uspehe, na prvom mestu bi bilo srebro '92, onda titule sa Cibonom, pa onda sa Sibenkom. Nisam rangirao po značaju, a nemoj ni ti da nagađaš, samo ne verujem da bi on izbrisao medalje sa SFRJ, kao što su ovi juče uradili.
Milošica Posted September 6 Posted September 6 Jel bismo mogli da pobedimo Drim tim 92. da je ostala kompletna Jugoslavija? 1
Jimmy Kowalski Posted September 6 Posted September 6 (edited) 5 minutes ago, Nikodije said: Nisam rangirao po značaju, a nemoj ni ti da nagađaš, samo ne verujem da bi on izbrisao medalje sa SFRJ, kao što su ovi juče uradili. Nisu oni izbrisali uspehe sa SFRJ, nego im ne pridaju veci znacaj. Zato i rangiranje.. Edited September 6 by Jimmy Kowalski
bios Posted September 6 Posted September 6 47 minutes ago, Jimmy Kowalski said: U Hrvatskoj je Jugoslavija skoro pa zabranjena rec. Uvek koriste termin nekadasnja drzava, pa je i reprezentacija nekadasnje drzave, liga nekadasnje drzave, itd. 4
Milošica Posted September 6 Posted September 6 (edited) Bukvalno ista situacija kada je drugar pijan u KSTu rekao nepozatom liku da je "komunista"(bez neke zle namere, nego eto iz dosade), i ovaj ga napao "šta sam ja???" Moguće da je bio napadaj ili Nikodije. Edited September 6 by Milošica
uini Posted September 7 Posted September 7 jedino sto bih voleo u vezi sa kstom u 21om veku, je da cujem sta pusta dj kedlavi, najjaci nick. 1
kud u maglu Simoviću Posted September 7 Posted September 7 1 minute ago, uini said: jedino sto bih voleo u vezi sa kstom u 21om veku, je da cujem sta pusta dj kedlavi, najjaci nick. hoćeš da vas spojim? no pun intended znam da ima i veče posvećeno bajazi 1
Hele Posted September 7 Posted September 7 6 hours ago, uini said: jedino sto bih voleo u vezi sa kstom u 21om veku, je da cujem sta pusta dj kedlavi, najjaci nick. Nije ni ovo lose https://www.instagram.com/reel/C_nROkXt8A1/?utm_source=ig_web_copy_link 1
uini Posted September 14 Posted September 14 jel to ono kada se prevrce k'o brzi panda posle cca cetvrte
Recommended Posts