sasha Posted September 5 Posted September 5 (edited) 15 minutes ago, bradilko said: ima neki link? Ima hrt2 http://46.240.143.86/HRT2/index.m3u8?token=test Ako ti ne radi u browseru ubaci link u Vlc player ili mx player pod opcijom network stream Edited September 5 by sasha 1
Jimmy Kowalski Posted September 5 Posted September 5 Kaze Ilija, Cutura bio Rodman pre Rodmana. Dzizs faking Krajst 4
Jimmy Kowalski Posted September 5 Posted September 5 Naravno, nasli se i dziberi na tribinama da zvizde Divcu..
Jimmy Kowalski Posted September 5 Posted September 5 Tavares, Marjanovic i Shengelia zajedno na parketu. Da mi je znati kom treneru je to palo na pamet? 2
Defunctus Posted September 5 Posted September 5 Mnogo je dobro izgledala dvorana veceras, i svetlo i parket, bas old skul.
kud u maglu Simoviću Posted September 5 Posted September 5 za parket mi se učinio da je led-podloga kao ono što je bilo u areni na fiba f4
Milošica Posted September 5 Posted September 5 (edited) 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: za parket mi se učinio da je led-podloga kao ono što je bilo u areni na fiba f4 Mislim da jeste i da zbog toga NBA timovi nisu puštali igrače bez nekih garancija zbog povrede. Edited September 5 by Milošica 1
Nikodije Posted September 6 Posted September 6 Lepo veče, kad se pojavio hologramski Dražen umal nisam zasuzio, baš je bilo efektno. 2
Nikodije Posted September 6 Posted September 6 Malo bezveze je bilo što su maksimalno potisnuli Draženovo igranje za SFRJ, sa kojom je uzeo 6 medalja. Mada ok, izveli su neke Srbe saigrače na teren, verovatno je to bio maksimum. 2
Jimmy Kowalski Posted September 6 Posted September 6 U Hrvatskoj je Jugoslavija skoro pa zabranjena rec. Uvek koriste termin nekadasnja drzava, pa je i reprezentacija nekadasnje drzave, liga nekadasnje drzave, itd.
Nikodije Posted September 6 Posted September 6 Znam, al svejedno je bezveze. Brišeš najvažniji deo njegovih distignuća, nisam siguran da bi on to voleo. 1
goofs Posted September 6 Posted September 6 Ima li negde da se nadje cela tekma za dwnload, neki torente, nešto?
Recommended Posts