September 5, 2024Sep 5 15 minutes ago, bradilko said: ima neki link? Ima hrt2 http://46.240.143.86/HRT2/index.m3u8?token=test Ako ti ne radi u browseru ubaci link u Vlc player ili mx player pod opcijom network stream Edited September 5, 2024Sep 5 by sasha
September 5, 2024Sep 5 Tavares, Marjanovic i Shengelia zajedno na parketu. Da mi je znati kom treneru je to palo na pamet?
September 5, 2024Sep 5 za parket mi se učinio da je led-podloga kao ono što je bilo u areni na fiba f4
September 5, 2024Sep 5 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: za parket mi se učinio da je led-podloga kao ono što je bilo u areni na fiba f4 Mislim da jeste i da zbog toga NBA timovi nisu puštali igrače bez nekih garancija zbog povrede. Edited September 5, 2024Sep 5 by Milošica
September 6, 2024Sep 6 Lepo veče, kad se pojavio hologramski Dražen umal nisam zasuzio, baš je bilo efektno.
September 6, 2024Sep 6 Malo bezveze je bilo što su maksimalno potisnuli Draženovo igranje za SFRJ, sa kojom je uzeo 6 medalja. Mada ok, izveli su neke Srbe saigrače na teren, verovatno je to bio maksimum.
September 6, 2024Sep 6 U Hrvatskoj je Jugoslavija skoro pa zabranjena rec. Uvek koriste termin nekadasnja drzava, pa je i reprezentacija nekadasnje drzave, liga nekadasnje drzave, itd.
September 6, 2024Sep 6 Znam, al svejedno je bezveze. Brišeš najvažniji deo njegovih distignuća, nisam siguran da bi on to voleo.