February 8, 200817 yr Moj siroti, ruzni grad. ""Nazad u veliki prljavi grad" grmeo je Bora Corba.Dovedi 2 krave na Slaviju i dobijes Kalkutu.Prvo rodjenje nisam mogao da biram, bolnica Narodni front.Drugo rodjenje je ispalo mnogo bolje, samo kad sam mogao sam da odlucim.
February 8, 200817 yr Ovu sliku treba TOS da okaci na svoj sajt, i bog da nas vidi. Nikakvi kanjoni, nikakvi manastiri, cvetanje Tise i sl.
February 8, 200817 yr Moj foto doprinos... BG poletarkeovde se vec vidi iskustvo ( i od strane poletarki a i od strane fotografa)...
February 8, 200817 yr Moj foto doprinos... BG poletarkeOva desno je predebela i blajhana, a leva ima spušteno dupe. Sredina OK, za četvorku.Kako loš ukus, katastrofalno. Ovo je najlepše od 3/4Mega žena u BG?Pre je bilo mnogo bolje.
February 8, 200817 yr Ova desno je predebela i blajhana, a leva ima spušteno dupe. Sredina OK, za četvorku.Kako loš ukus, katastrofalno. Ovo je najlepše od 3/4Mega žena u BG?Pre je bilo mnogo bolje.Leva nema (možda) spušteno dupe, nego nosi karakteristične gaće koje uvek daju taj oblik.Za sredinu se teško može pretpostaviti kakvo dupe ima, s obzirom na dezen haljinice.
February 8, 200817 yr Salaš ČenejCvetni salaš, PalićZamak DundjerskiZa one koji ne obitavaju cesto u Vojvodini kako to ravnica izgleda,