Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Stevo Glogovac? :whistle:

• Replies 1.9k
  • Views 129.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ja znam trojcu bivsih napadaca koji su postali odbrambeni: Sasa Markovic (bio centarfor, postao centarhalf, osvojio 3 titule u Miljanicevoj Zvezdi), Branko Zebec (levo krilo postao centarhalf, osvoji sampionat sa Zvezdom 1960.) i Nikola Jovanovic (centarfor, postao desni bek).

zdravko borovnica

Кенгур свака част. Пуцај.Нисам знао да је Зебец био у Звезди.

Zebec je i igrao u Zvezdi blizu 4 godine (1959.-63.)Bogami Kengur mora da podeli 1. mesto sa mojom malenkoscu - Sasa Markovic (generacija Acimovic, Bekic, Trifke Mihajlovic,...). Bio je centarfor pa je zatim postao centarhalf. Koliko je golova dao kao centarhlaf - ne secam se, ali je bio clan sampionskog tima u prve 3 godine Miljanicevog boravka u Zvezdi.

mito, ti pitas.

G. Kengure, ipak necemo da delimo prvo mesto - vi ste pobednik. Proverio sam statistike; Sasa Markovic ne ispunjava jedan od uslova - nije postizao golove u sezonama kada je Zvezda osvajala prvenstvo. (Imace, odigrao je 168 utakmica u Zvezdi i dao 16 golova.)

• Author

Samo jos da dodam da je Borovnica u sezoni 80/81 dao 12 golova (samo u utakmici protiv Slobode 5). Te sezone je prvi centarfor Dusan Savic bio na odsluzenju vojnog roka. Boprovnica je poceo u Nakovu, a u Zvezdu je dosao nakon jedne polusezone u Proleteru.A kengur postavlja pitanje.

u poslednje 2 decenije u reprezentaciji su igrala 4 igraca sa istim prezimenom i odigrali 69 utakmica i dali 5 golova. imena i ko od njih jedini nije dao gol.

• Author

Nenad Brnovic nije bio strelac, a pored njega su igrali jos Dragoljub, Branko i Bojan.

yup. daj jedno vanbosno pitanje.

• Author

Evo pitanja za starije ucesnike foruma.Rodjen je u Backoj Topoli 1945 godine (poreklom Sinjanin).Poceo je karijeru kao golman rukometne ekipe Crvenke, a zatim nastavio paralelno braniti i za FK Crvenku.Opredelivski se za fudbal brani za Borovo, Crvenu Zvezdu, Sutjesku, ponovo Zvezdu, te za spanski Castellon (1975-1982).Njegovo ime je ?

Ratko Svilar?

Svilar je branio u Vojvodini, a ne u Zvezdi.

Svilar je branio u Vojvodini, a ne u Zvezdi.
Селектор олимпијске репрезентације Кине.