Jump to content
IGNORED

Quiz

mrdja

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MocaVukotic

230

• mrdja

211

• Dr Arslanagić

185

• Dimitrije

92

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Iskra Bugojno?

Posted

Искра из Бугојна?

Posted

Posto su u istom minutu odgovorili, Dusan i porucnik Vasic bi trebali postaviti po pitanje.

Posted

Nek postavi Porucnik dva. ja sam jedv smislio i ono sa OI 84

Posted

Dobro, porucnik postavlja sledece pitanje, a da ne cekamo evo i jos jedno od mene.Koji nas igrac je nakon samo 32 drugoligaske i 55 prvoligaskih utakmica u bivsoj Jugoslaviji postao clan madridskog Reala ?

Posted
Dobro, porucnik postavlja sledece pitanje, a da ne cekamo evo i jos jedno od mene.Koji nas igrac je nakon samo 32 drugoligaske i 55 prvoligaskih utakmica u bivsoj Jugoslaviji postao clan madridskog Reala ?
Највећа превара коју је партизан икада извршио-Предраг Спасић.
Posted

Који се голман прославио пред сам почетак рата на утакмици против тада неприкосновене групе професионалних фудбалера, да би после истог бранио у једном од водећих клубова нове Титине Југославије. Која је утакмица у питању, резултат, голман и тим за који је касније бранио.

Posted

Recimo da je rec o Ljubomiru Lovricu, golmanu Jugoslavije, kasnije Zvezde, a utakmica protiv Engleza.

Posted

2:1 за нас. :thumbsup: Ново питање Мрђа или да ја поставим због Спасића?

Posted
2:1 за нас. :thumbsup: Ново питање Мрђа или да ја поставим због Спасића?
Izvini, zaboravih da konstatujem da je Spasic tacan odgovor.Postavi pitanje.
Posted
Izvini, zaboravih da konstatujem da je Spasic tacan odgovor.Postavi pitanje.
Koји се Звездин универзалац који је каријеру почео као центарфор а онда је наставио као центархалф, прославио головима у сезони када је Звезда била шампион.
Posted
Koји се Звездин универзалац који је каријеру почео као центарфор а онда је наставио као центархалф, прославио головима у сезони када је Звезда била шампион.
Zvezda je osvojila mnogo titula, budi malo konkretniji.