mrdja Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Posto su u istom minutu odgovorili, Dusan i porucnik Vasic bi trebali postaviti po pitanje.
Hamlet Strašni Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Nek postavi Porucnik dva. ja sam jedv smislio i ono sa OI 84
mrdja Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Dobro, porucnik postavlja sledece pitanje, a da ne cekamo evo i jos jedno od mene.Koji nas igrac je nakon samo 32 drugoligaske i 55 prvoligaskih utakmica u bivsoj Jugoslaviji postao clan madridskog Reala ?
porucnik vasic Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Dobro, porucnik postavlja sledece pitanje, a da ne cekamo evo i jos jedno od mene.Koji nas igrac je nakon samo 32 drugoligaske i 55 prvoligaskih utakmica u bivsoj Jugoslaviji postao clan madridskog Reala ?Највећа превара коју је партизан икада извршио-Предраг Спасић.
porucnik vasic Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Који се голман прославио пред сам почетак рата на утакмици против тада неприкосновене групе професионалних фудбалера, да би после истог бранио у једном од водећих клубова нове Титине Југославије. Која је утакмица у питању, резултат, голман и тим за који је касније бранио.
mrdja Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Recimo da je rec o Ljubomiru Lovricu, golmanu Jugoslavije, kasnije Zvezde, a utakmica protiv Engleza.
porucnik vasic Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 2:1 за нас. Ново питање Мрђа или да ја поставим због Спасића?
mrdja Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 2:1 за нас. Ново питање Мрђа или да ја поставим због Спасића?Izvini, zaboravih da konstatujem da je Spasic tacan odgovor.Postavi pitanje.
porucnik vasic Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Izvini, zaboravih da konstatujem da je Spasic tacan odgovor.Postavi pitanje.Koји се Звездин универзалац који је каријеру почео као центарфор а онда је наставио као центархалф, прославио головима у сезони када је Звезда била шампион.
ushko Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Koји се Звездин универзалац који је каријеру почео као центарфор а онда је наставио као центархалф, прославио головима у сезони када је Звезда била шампион.Zvezda je osvojila mnogo titula, budi malo konkretniji.
Recommended Posts