Hamlet Strašni Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Neka pitaju Lale ili Sokrat, posto sam izgleda uprskao ono sa Bursacem A 20 godina sam bio ubedjen u to... :(
mrdja Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Evo ja cu opet postaviti pitanje, dok se ostali ne prisete.Ko je igrac sa slike i iz kog razloga je pustao bradu u periodu kad je slika napravljena ?
mrdja Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 U pravu ste obojica.Buljan je slomio nogu talentovanom napadacu Matkovicu, i pustao bradu dok se Matkovic ne vrati na teren.Ipak, posle povratka Ivica Matkovic je malo igrao, jednu solidnu polusezonu u Osijeku, jos par utakmica za Hajduk, i to je bilo to.
ArleKino Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Damn, a znao sam odgovor. Evo jedno pitanje u intermezzu dok 1 Louie (ili ko već ne postavi pitanje):koji čuveni igrač iz BiH ima dvoje djece (mislim dva sina) rođena u istoj kalendarskoj godini, ali da nisu blizanci?
Hamlet Strašni Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Nikola Nikić, ako nije daj neki hint da subvencionišemo topik
ArleKino Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Nikola Nikić, ako nije daj neki hint da subvencionišemo topikBingo. :)
Hamlet Strašni Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Ajde da pitam. Koji je ovo tim i šta je osvojio1. Ivan Pudar2. Vlado Čapljić3. Branko Miljuš4. Srećko Katanec5. Marko Elsner6. Ljubomir Radanović7. Dragan Stojković8. Nenad Gračan9. Mirsad Baljić10. Mehmed Baždarević (Milko Đurovski)11. Stjepan Deverić
Kreator Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Ajde da pitam. Koji je ovo tim i šta je osvojio1. Ivan Pudar2. Vlado Čapljić3. Branko Miljuš4. Srećko Katanec5. Marko Elsner6. Ljubomir Radanović7. Dragan Stojković8. Nenad Gračan9. Mirsad Baljić10. Mehmed Baždarević (Milko Đurovski)11. Stjepan DeverićRepka stare Juge.Da nije trece mesto na OI u Los Angeles-u 84'?
Kreator Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Ne mogu nista pametno da se setim.Evo neka pita mrdja.
mrdja Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Poznato je da je Hajduk uspesniji u medjusobnim duelima od Zvezde.Koja jos ekipa je uspesnija od naseg najboljeg tima u medjusobnim utakmicama za jednu pobedu u EX YU ?
Recommended Posts