May 30, 200816 yr Neka pitaju Lale ili Sokrat, posto sam izgleda uprskao ono sa Bursacem A 20 godina sam bio ubedjen u to... :(
June 2, 200816 yr Author Evo ja cu opet postaviti pitanje, dok se ostali ne prisete.Ko je igrac sa slike i iz kog razloga je pustao bradu u periodu kad je slika napravljena ?
June 2, 200816 yr Author U pravu ste obojica.Buljan je slomio nogu talentovanom napadacu Matkovicu, i pustao bradu dok se Matkovic ne vrati na teren.Ipak, posle povratka Ivica Matkovic je malo igrao, jednu solidnu polusezonu u Osijeku, jos par utakmica za Hajduk, i to je bilo to.
June 2, 200816 yr Damn, a znao sam odgovor. Evo jedno pitanje u intermezzu dok 1 Louie (ili ko već ne postavi pitanje):koji čuveni igrač iz BiH ima dvoje djece (mislim dva sina) rođena u istoj kalendarskoj godini, ali da nisu blizanci?
June 24, 200816 yr Ajde da pitam. Koji je ovo tim i šta je osvojio1. Ivan Pudar2. Vlado Čapljić3. Branko Miljuš4. Srećko Katanec5. Marko Elsner6. Ljubomir Radanović7. Dragan Stojković8. Nenad Gračan9. Mirsad Baljić10. Mehmed Baždarević (Milko Đurovski)11. Stjepan Deverić
June 24, 200816 yr Ajde da pitam. Koji je ovo tim i šta je osvojio1. Ivan Pudar2. Vlado Čapljić3. Branko Miljuš4. Srećko Katanec5. Marko Elsner6. Ljubomir Radanović7. Dragan Stojković8. Nenad Gračan9. Mirsad Baljić10. Mehmed Baždarević (Milko Đurovski)11. Stjepan DeverićRepka stare Juge.Da nije trece mesto na OI u Los Angeles-u 84'?
June 24, 200816 yr Author Poznato je da je Hajduk uspesniji u medjusobnim duelima od Zvezde.Koja jos ekipa je uspesnija od naseg najboljeg tima u medjusobnim utakmicama za jednu pobedu u EX YU ?