Jump to content
IGNORED

Quiz

mrdja

Recommended Posts

Posted

Neka pitaju Lale ili Sokrat, posto sam izgleda uprskao ono sa Bursacem :blush: A 20 godina sam bio ubedjen u to... :(

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MocaVukotic

230

• mrdja

211

• Dr Arslanagić

185

• Dimitrije

92

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Evo ja cu opet postaviti pitanje, dok se ostali ne prisete.Ko je igrac sa slike i iz kog razloga je pustao bradu u periodu kad je slika napravljena ?92574966my9.jpg

Posted

Lici mi na Iku Buljana... A razlog ne znam...

Posted

Buljan zato što je slomio nogu Matkoviću.

Posted

U pravu ste obojica.Buljan je slomio nogu talentovanom napadacu Matkovicu, i pustao bradu dok se Matkovic ne vrati na teren.Ipak, posle povratka Ivica Matkovic je malo igrao, jednu solidnu polusezonu u Osijeku, jos par utakmica za Hajduk, i to je bilo to.

Posted

Damn, a znao sam odgovor. angry.gif Evo jedno pitanje u intermezzu dok 1 Louie (ili ko već ne postavi pitanje):koji čuveni igrač iz BiH ima dvoje djece (mislim dva sina) rođena u istoj kalendarskoj godini, ali da nisu blizanci?

• 2 weeks later...
Posted

Edhem šljivo?

Posted
Edhem šljivo?
Jok. 1 drugi. ;)
Posted

Nikola Nikić, ako nije daj neki hint da subvencionišemo topik

Posted
Nikola Nikić, ako nije daj neki hint da subvencionišemo topik
Bingo. :)
Posted

Ajde da pitam. Koji je ovo tim i šta je osvojio1. Ivan Pudar2. Vlado Čapljić3. Branko Miljuš4. Srećko Katanec5. Marko Elsner6. Ljubomir Radanović7. Dragan Stojković8. Nenad Gračan9. Mirsad Baljić10. Mehmed Baždarević (Milko Đurovski)11. Stjepan Deverić

Posted
Ajde da pitam. Koji je ovo tim i šta je osvojio1. Ivan Pudar2. Vlado Čapljić3. Branko Miljuš4. Srećko Katanec5. Marko Elsner6. Ljubomir Radanović7. Dragan Stojković8. Nenad Gračan9. Mirsad Baljić10. Mehmed Baždarević (Milko Đurovski)11. Stjepan Deverić
Repka stare Juge.Da nije trece mesto na OI u Los Angeles-u 84'?
Posted

Tako je.

Posted

Ne mogu nista pametno da se setim.Evo neka pita mrdja.

Posted

Poznato je da je Hajduk uspesniji u medjusobnim duelima od Zvezde.Koja jos ekipa je uspesnija od naseg najboljeg tima u medjusobnim utakmicama za jednu pobedu u EX YU ?