Hamlet Strašni Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Milos Bursac onda :)Jeste. Nazalost nije se bas proslavio onu jednu sezonu kod nas...
dragance Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Hehe - ovo ne moze da se izgugla :Koji bosanac, posle standardni igrac partizana, se prvo oprobao u Zvezdi?
dragance Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Oho-ho! Tacno Delijo.Imamo cak i podatke koje nikako da se nakanimo objaviti na sajtu RSB-a...
Delija67 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Na kojoj utakmici nase reprezentacije je najvise igraca nosilo kapitensku traku?
Sam Spade Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 (edited) Da nije protiv Norveške pre neku godinu, kad je Darko Kovačević dobio crveni? Edited May 30, 2008 by Sam Spade
lale Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Jeste. Nazalost nije se bas proslavio onu jednu sezonu kod nas...Da li si siguran da je Bursac na toj slici iz 1978?Mislim da se radi o Bozuru Matejicu, koji je kasnije igrao u Borcu iz Banja Luke, u onoj generaciji koja je osvojila kup.
Delija67 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Da nije protiv Norveške pre neku godinu, kad je Darko Kovačević dobio crveni?ne
Sokrat Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Da nije protiv Argentine, na Dzajinom oprostaju?@laleMislim da si u pravu, na slici je Bozur Matejic, i mislim da je slika sa utakmice protiv Arsenala ili WBA.
Sam Spade Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Da nije onda Hrvatska - Jugoslavija 2:2? Ako nije, prestajem da lupam. :) Je l' ih bilo više od 3?
Hamlet Strašni Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Da nije protiv Argentine, na Dzajinom oprostaju?@laleMislim da si u pravu, na slici je Bozur Matejic, i mislim da je slika sa utakmice protiv Arsenala ili WBA.Sasvim je moguce da je to tacno. Medjutim, sacam se da sam tu informaciju pokupio u nekom razgovoru sa MB koji je bio u nekom pisanom mediju. Bilo je nesto kao bio si na sliici sa Dusanom Savicemna toj utakmici a sada igras za Zvezdu... To je definitivno bio razgovor sa Bursacem jer Matejic, ako se dobro secam, nije nikada igrao za Zvezdu nesto ozbiljno u sakom slucaju.Naravno, poznajuci nase sportske novinare sasvim je mogucee je da je informacija pogresna... Ako nisam u pravu izvinjavam se.Sto se tice kviza da nije odgovor Izrael - SRJ kada je i Milvoje Vitakic valjda debitovo za reprezentaciju?
Delija67 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Izrael - Jugoslavija 2:0 iz decembra 98. Ne znam za Vitakica, ali se secam da su debitovali Bunjevcevic, Bjegovic, Gojkovic, i verovatno jos neko. Secam se utakmice. Promenilo se 7 kapitena. Mislim da je svaka izmena bila izmena kapitena.
Recommended Posts