Jump to content

Featured Replies

Milos Bursac onda :)

• Replies 1.9k
  • Views 124.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

dragance said:
Milos Bursac onda :)
Jeste. Nazalost nije se bas proslavio onu jednu sezonu kod nas...

Hehe - ovo ne moze da se izgugla :evil: :Koji bosanac, posle standardni igrac partizana, se prvo oprobao u Zvezdi?

Saveynikov ljubimac, 1 Branimir Bajic :P

Oho-ho! Tacno Delijo.Imamo cak i podatke koje nikako da se nakanimo objaviti na sajtu RSB-a...

Na kojoj utakmici nase reprezentacije je najvise igraca nosilo kapitensku traku?

Da nije protiv Norveške pre neku godinu, kad je Darko Kovačević dobio crveni?

Edited by Sam Spade

dusan1975 said:
Jeste. Nazalost nije se bas proslavio onu jednu sezonu kod nas...
Da li si siguran da je Bursac na toj slici iz 1978?Mislim da se radi o Bozuru Matejicu, koji je kasnije igrao u Borcu iz Banja Luke, u onoj generaciji koja je osvojila kup.
  Sam Spade said:
Da nije protiv Norveške pre neku godinu, kad je Darko Kovačević dobio crveni?
ne

Da nije protiv Argentine, na Dzajinom oprostaju?@laleMislim da si u pravu, na slici je Bozur Matejic, i mislim da je slika sa utakmice protiv Arsenala ili WBA.

nije ni to

Da nije onda Hrvatska - Jugoslavija 2:2? Ako nije, prestajem da lupam. :) Je l' ih bilo više od 3?

Nije Hr - Yu, vise od 3.

SOKRAT said:
Da nije protiv Argentine, na Dzajinom oprostaju?@laleMislim da si u pravu, na slici je Bozur Matejic, i mislim da je slika sa utakmice protiv Arsenala ili WBA.
Sasvim je moguce da je to tacno. Medjutim, sacam se da sam tu informaciju pokupio u nekom razgovoru sa MB koji je bio u nekom pisanom mediju. Bilo je nesto kao bio si na sliici sa Dusanom Savicemna toj utakmici a sada igras za Zvezdu... To je definitivno bio razgovor sa Bursacem jer Matejic, ako se dobro secam, nije nikada igrao za Zvezdu nesto ozbiljno u sakom slucaju.Naravno, poznajuci nase sportske novinare sasvim je mogucee je da je informacija pogresna... Ako nisam u pravu izvinjavam se.Sto se tice kviza da nije odgovor Izrael - SRJ kada je i Milvoje Vitakic valjda debitovo za reprezentaciju?
:thumbsup: Izrael - Jugoslavija 2:0 iz decembra 98. Ne znam za Vitakica, ali se secam da su debitovali Bunjevcevic, Bjegovic, Gojkovic, i verovatno jos neko. Secam se utakmice. Promenilo se 7 kapitena. Mislim da je svaka izmena bila izmena kapitena.