Jump to content
IGNORED

Quiz

mrdja

Recommended Posts

Posted (edited)

PARTIZAN!EDIT -- nisam mogao da odolim :wub:

Edited by tkd7334
  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MocaVukotic

230

• mrdja

211

• Dr Arslanagić

185

• Dimitrije

92

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jel ovo vise niko nije zainteresovan za kviz ili sam postavio tako neugodno pitanje?

Posted

Moze neka pomoc?

Posted
Jel ovo vise niko nije zainteresovan za kviz ili sam postavio tako neugodno pitanje?
Postavio si nezgodno pitanje...Zvuci mi kao neka ostrvska , npr. skotska prica...
Posted

hmh, kako pomoci sad... Aj da probamo ovako, mada ce biti prelako... Za oba kluba igra po jedan Srbin koji nije rodjen u Srbiji... Jednog smo uspeli da prevarimo da se oproba u reprezentaciji Srbiji, dok drugog nismo...

Posted

Eto kako totalne neznalice pogode cim se da ovako jasan hint... a koji ih to covek spaja?

Posted
Eto kako totalne neznalice pogode cim se da ovako jasan hint... a koji ih to covek spaja?
Semjuel Kufur! cool.gif (to ti je za ono neznalica)
Posted

Samo da zavrsim - Joan Gaspar je bio nekad kapiten Bazela, a posle jedan od osnivaca Barselone...Middle, kad ja dam znak glavom, ti udri...

Posted

Bio sam blizu. -_- Neka Mrdja postavi sledece pitanje.

Posted

Evo, postavicu dva pitanja, za period 1946-1991.Koji su nasi igraci odigrali najvise prvenstvenih utakmica prve lige u najjacim prvenstvima Evrope:Italija - ?Engleska - ?Spanija - ?Nemacka - ?Francuska - ?Koja su dva nasa igraca dali najmanje 100 golova u prvoligaskim prvenstvima Francuske za isti period (1946-1991) ?

Posted
Evo, postavicu dva pitanja, za period 1946-1991.Koja su dva nasa igraca dali najmanje 100 golova u prvoligaskim prvenstvima Francuske za isti period (1946-1991) ?
Skoblar (ako se racuna kao nas) i Bjekovic?
Posted
Skoblar (ako se racuna kao nas) i Bjekovic?
Skoblar jeste (151 gol), Bjekovic je dao 85.U pravu si, nisam naglasio sa prostora bivse Jugoslavije.Jedan igrac je dao 100 prvoligaskih golova u Francuskom prvenstvu.
Posted

Francuska - Susic Koja su dva nasa igraca dali najmanje 100 golova u prvoligaskim prvenstvima Francuske za isti period (1946-1991) ?Skoblar i Vaha (valjda)

Posted (edited)
Francuska - Susic Koja su dva nasa igraca dali najmanje 100 golova u prvoligaskim prvenstvima Francuske za isti period (1946-1991) ?Skoblar i Vaha (valjda)
Tacno za strelce, Skoblar i Halilhodzic (koji je dao preko 100 golova i u nasim prvenstvima).Susic je na listi 1946-1991 treci sa 287 nastupa.Drugi je Laslo Seles (ex Proleter Zrenjanin) sa 296.Prvi (sa 303 prvoligaska nastupa je) ?Postavi pitanje borrise_ Edited by mrdja