Jump to content
IGNORED

Quiz

mrdja

Recommended Posts

Posted
U pitanju je libero Ajaksa Horst Blankenburg.Koji je poznati igrač do svoje dvadeset druge radio kao magacioner u fabrici nameštaja, a samo godinu dana kasnije osvojio Kup UEFA sa Juventusom?
Moreno Toričeli. Ko je svojevremeno izjavio da mu je najgore fudbalsko sećanje utakmica sa Jugoslavijom na SP 1990?
  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MocaVukotic

230

• mrdja

211

• Dr Arslanagić

185

• Dimitrije

92

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)
Koji igrac (i za koji klub) je pokorio Evropu tri puta (odnosno cetiri, odnosno pet, ako racunamo sve evro kupove), i osvojio sa svojim klubom skoro sve sto se moze osvojiti, a da nikada nije pozvan u repstaciju svoje zemlje?
U pitanju je libero Ajaksa Horst Blankenburg.
Ja isto guglao pre nego sto je ppavle odgovorio i nasao drugog igraca ^_^ Jimmy Case osvojio je sa Liverpulom 3 puta titulu prvaka Evrope 77, 78 i 81, uefa cup 76 i super kup 77, a da takodje nije igrao za reprezentaciju Engleske (doduse ubelezio je 1 nastup za u-21 tim).Na koga si ti, dragance, mislio? :) Edited by crtamOrasi
Posted
Moreno Toričeli. Ko je svojevremeno izjavio da mu je najgore fudbalsko sećanje utakmica sa Jugoslavijom na SP 1990?
Da nije Butragenjo?
Posted
Jimmy Case osvojio je sa Liverpulom 3 puta titulu prvaka Evrope 77, 78 i 81, uefa cup 76 i super kup 77, a da takodje nije igrao za reprezentaciju Engleske (doduse ubelezio je 1 nastup za u-21 tim).Na koga si ti, dragance, mislio? :)
Hmm, ovaj moj™ je osvojio 3 x Kup šampiona + 2 x Evropski superkup, tako da nije 3+1+1 - biće da je Kejs tačniji odgovor :-) Doduše, Horst nije igrao za U21, ili bar ne piše da jeste...
Posted
Da nije Butragenjo?
Nije, ali dobro razmišljaš :)
Posted

Zubizareta? Manuel Sančis?ni ne sećam se ko je sve igrao...Hulio Salinas?

Posted

Zubi, da :)To sam čitao u knjizi koja je najavljivala predstojeće SP 1994. godine. Ne znam da li je posle promenio mišljenje :D

Posted (edited)
To sam čitao u knjizi koja je najavljivala predstojeće SP 1994. godine. Ne znam da li je posle promenio mišljenje :D
Možda ga je promenio posle 1998... :-) Edited by papapavle
Posted

evo jedno lako...pre ugovora sa NIKE-om, kojim loptama se igrala Premier liga (firma)?

Posted

Haha, mislio sam na Dzimi Kejsa iz Bazena, ali ajde - svaki odgovor je tacan :D

• 3 months later...