Jump to content
IGNORED

Quiz

mrdja

Recommended Posts

Posted

OK, greska, svejedno Arebeitmann je pogodio prvi

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MocaVukotic

230

• mrdja

211

• Dr Arslanagić

185

• Dimitrije

92

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

koji je fudbaler Bajerna posle utakmice Obilic - Bajern dao dres Misi Tumbasu?

Posted
eeelbeeereeeee, eeelbeeereeee
:thumbsup:
Posted

koji napadac borca iz cacka je bio na pragu vest hema (mislim da je bio i na probi 10-ak dana) krajem proslog veka?

Posted

od sada samo odgovaram na pitanja <_<

Posted

Sasvim sam slucajno ovo znao, mnogo sam se bio usrao tada kad su cigani doveli njega i Pjanovica, tada je izgledalo kao da ce to biti sjajan napadacki tandem.ovako: pre Vengerove ere, obreo se u Arsenalu jedan mladi talentovani Holandjanin, predvidjana mu je velika buducnost, te godine kada je presao u Arsenal je i debitovao za Oranje. Medjutim, ubrzo biva odstranjen iz prvog tima, pa pozajmljen dalje... propade mu karijera nacisto. Krajem milenijuma je tavorio u budipestanskom MTK :unsure: Njegovo ime je...

Posted
Sasvim sam slucajno ovo znao, mnogo sam se bio usrao tada kad su cigani doveli njega i Pjanovica, tada je izgledalo kao da ce to biti sjajan napadacki tandem.ovako: pre Vengerove ere, obreo se u Arsenalu jedan mladi talentovani Holandjanin, predvidjana mu je velika buducnost, te godine kada je presao u Arsenal je i debitovao za Oranje. Medjutim, ubrzo biva odstranjen iz prvog tima, pa pozajmljen dalje... propade mu karijera nacisto. Krajem milenijuma je tavorio u budipestanskom MTK :unsure: Njegovo ime je...
Helder? Ne znam za MTK, samo za Arsenal.
Posted (edited)

naravno glen helderedit: zajeba me kralj

Edited by MocaVukotic
Posted (edited)

Evo jedno lako. Traze se imena dva fudbalera koji tokom veoma duge & bogate karijere nikada nisu dobili zuti ili crveni karton.

Edited by kralj
Posted (edited)
Sasvim sam slucajno ovo znao, mnogo sam se bio usrao tada kad su cigani doveli njega i Pjanovica, tada je izgledalo kao da ce to biti sjajan napadacki tandem.ovako: pre Vengerove ere, obreo se u Arsenalu jedan mladi talentovani Holandjanin, predvidjana mu je velika buducnost, te godine kada je presao u Arsenal je i debitovao za Oranje. Medjutim, ubrzo biva odstranjen iz prvog tima, pa pozajmljen dalje... propade mu karijera nacisto. Krajem milenijuma je tavorio u budipestanskom MTK :unsure:Njegovo ime je...
Da, Helder je bio veliko pojačanje za MTK, najavljen kao najveća prijetnja Dinamovom (tada još uvijek Croatia) ulasku u Ligu prvaka 1999/2000.godine no ne sjećam se da je pokazao išta u te dvije utakmice (0:0 u Zagrebu, 2:0 u revanšu za Dinamo golovima Josipa Šimića). U Mađarskoj je imao tek nešto bolji učinak od onog koji je u Dinamu nešto ranije imao 1 Kazu Miura.EDIT: @kralj, jedan je Lineker, drugog ne znam. Edited by ArleKino