Jump to content

Featured Replies

Koji je nas bivsi reprezentativac izjavio parafrazu: 'U danasnjem fudbalu, tesko je dati gol i kada na treningu igrate protiv 10 cunjeva'?
Govedo?

Da.

61318404.jpgponajbolji mladi igrac Championship Managera 97/98

Ibrahim Bakajoko?

alal veraimage%5B26%5D.png

ANDERSON_Viv_19770827_GH_L.jpgFudbalski kvaliteti su mu omogucili da bude prvi...

... crni igrač engleske reprezentacije.Viv Anderson?

jeste... pretekao si me za minut, bokisone... ;)inace, prvi put sam cuo za doticnog prilikom skupljanja slicica za EURO 88, bio mi je kao klincu zanimljiv zbog imena valjda...

Edited by Sundance Kid

Ako bude teško daću par hintovabc2d0c73b8c00b234bc79fce73e35784_image_document_large_featured_borderless.jpg

Morten Olsen?

Nije, poznatiji je od kad je završio karijeru fudbalera.

Otto Rehhagel.

Sjajna fotka.Ne bih ga prepoznao u svoj modnoj kriKticnosti.

Jeste Otto. Bravo.

U pitanju je bivsi reprezentativac Slovenije, poznat po svojim driblinzima i neverovatno glupim izjavama. Npr, prilikom dodele nekakve nagrade u zahvalnom govoru je izjavio "da se zahvaljuje svojim roditeljima, pre svega ocu i mami".Ali meni njegova najjaca glupost je iz epizode iz Lecceja... Naime, nas junak se pobunio da mu na dresu pise pogresno prezime. Tek kad su mu u klubu rekli da mu tako pise i u pasosu shvatio je da citav zivot nije znao kako se pravilno pise njegovo prezime. Cak mu je i nadimak sa pogresnim slovom. Ime i bilo koja verzija prezimena naseg kretena je?