goofs Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Koji je nas bivsi reprezentativac izjavio parafrazu: 'U danasnjem fudbalu, tesko je dati gol i kada na treningu igrate protiv 10 cunjeva'?Govedo?
kralj Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Fudbalski kvaliteti su mu omogucili da bude prvi...
bokison Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 ... crni igrač engleske reprezentacije.Viv Anderson?
Sandens Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 (edited) jeste... pretekao si me za minut, bokisone... ;)inace, prvi put sam cuo za doticnog prilikom skupljanja slicica za EURO 88, bio mi je kao klincu zanimljiv zbog imena valjda... Edited March 15, 2011 by Sundance Kid
bokison Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Nije, poznatiji je od kad je završio karijeru fudbalera.
kralj Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Sjajna fotka.Ne bih ga prepoznao u svoj modnoj kriKticnosti.
Mauci Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 U pitanju je bivsi reprezentativac Slovenije, poznat po svojim driblinzima i neverovatno glupim izjavama. Npr, prilikom dodele nekakve nagrade u zahvalnom govoru je izjavio "da se zahvaljuje svojim roditeljima, pre svega ocu i mami".Ali meni njegova najjaca glupost je iz epizode iz Lecceja... Naime, nas junak se pobunio da mu na dresu pise pogresno prezime. Tek kad su mu u klubu rekli da mu tako pise i u pasosu shvatio je da citav zivot nije znao kako se pravilno pise njegovo prezime. Cak mu je i nadimak sa pogresnim slovom. Ime i bilo koja verzija prezimena naseg kretena je?
Recommended Posts