dragance Posted Friday at 20:48 Posted Friday at 20:48 2 minutes ago, Engineer said: Nije to nostalgija, to prihvatanje činjenice da severno od Balkana ne treba jesti lokalnu hranu ni kad je džabe Koliko grešiš. Doduše, ne mislim na severno već zapadno. Hint: pogledaj mi avatar. 1
dragance Posted Friday at 20:50 Posted Friday at 20:50 40 minutes ago, fargo said: o, hvala @dragance❤️ ja apliciram za drzavljanstvo u avgustu, ceka se posle toga jos godinu-dve. Zmu svako malo ide tamo, ali nece da moze bez mene😄 Ali ti si dobrodosao kod nas na domacu pitu😊 Ja apliciram sledeće godine! Mogao bih i ove, ali aj da bude sigurno. Boravak u SIrskoj se računa isto kao i u republici!
Filozof manijak Posted Friday at 21:04 Posted Friday at 21:04 ja bih baš probao haggis jednom u životu, da testiram sebe
dragance Posted Friday at 21:07 Posted Friday at 21:07 2 minutes ago, Filozof manijak said: ja bih baš probao haggis jednom u životu, da testiram sebe Brate mili, to je iz Škotske! A ima i u Srbiji sličnih jela. Uglavnom, preporučujem!
fargo Posted Friday at 21:08 Posted Friday at 21:08 16 minutes ago, dragance said: Ja apliciram sledeće godine! Mogao bih i ove, ali aj da bude sigurno. Boravak u SIrskoj se računa isto kao i u republici! Racuna se ako te ne uhvate. Ili su nesto menjali u poslednjih godinu dana?
Filozof manijak Posted Friday at 21:09 Posted Friday at 21:09 Znam odakle je, ali mi zvuči kao najgadnije jelo ikad spremljeno. Zato me i zanima da se testiram kolika mi je gastronomska moć 1
fargo Posted Friday at 21:19 Posted Friday at 21:19 27 minutes ago, dragance said: Ja apliciram sledeće godine! Mogao bih i ove, ali aj da bude sigurno. Boravak u SIrskoj se računa isto kao i u republici! Izvini, mozak mi je prokljucao danas od pracenja svega. Mislio si na boravak i drzavljanstvo, ne na prelazak iz I u SI. 1
dragance Posted Friday at 22:11 Posted Friday at 22:11 Da, možeš dobiti IRL drzavljanstvo na osnovu boravka u NI.
dragance Posted Friday at 22:12 Posted Friday at 22:12 1 hour ago, Filozof manijak said: Znam odakle je, ali mi zvuči kao najgadnije jelo ikad spremljeno. Zato me i zanima da se testiram kolika mi je gastronomska moć Ma testiraj se slobodno. Veoma je ukusno!
dragance Posted Friday at 22:16 Posted Friday at 22:16 (edited) 1 hour ago, Filozof manijak said: Znam odakle je, ali mi zvuči kao najgadnije jelo ikad spremljeno. Zato me i zanima da se testiram kolika mi je gastronomska moć Fensi verzija haggisa u jednom Glazgovskom restoranu iz prošle godine: Edited Friday at 22:16 by dragance 1 2 1
Emerald Posted Friday at 22:48 Posted Friday at 22:48 Rocky road to Dublin Town... Preko je Britanija, tacnije Vels. Nije daleko, mislim 50-60km, do Liverpula vec ima mislim oko 200km. Kazu Irci da se po levpm vremenu vidi Vels a po ruznom Engleska @noskich Dobro si zapazio licemerstvo ali sami Irci zivi u tome. Vec sam pomenuo kakav tretman ima Sin Feinn, kao stranka koja je gurala nezavisnost pa ujedinjenje. Cak se i SF optuzuje za predaju 1998 od strane boraca IRA-e u Alsteru. Nemoj zaboraviti da Srbija do dana danasnjeg nema ambasadu u Irskoj. Na Irsku se gleda kao neku egzoticnu zemlju koju posecuje Jovan Memedovic u putopisima a ne jednu od najrazvijenih zemalja sveta i Evrope u kojoj je svi vise Srba. 3 1
Emerald Posted Friday at 23:02 Posted Friday at 23:02 Jedan od kandidata SF na decembarskim izborima Sa time u vezi, legenda irske muzike
Popular Post fargo Posted Saturday at 17:08 Popular Post Posted Saturday at 17:08 Bilo je fino ljudi danas u Dablinu❤️ Malo su i prosetali🙂 7 2 1
Recommended Posts