Jump to content
IGNORED

Iseljavanje u Irsku

Ledja

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Engineer said:

Nije to nostalgija, to prihvatanje činjenice da severno od Balkana ne treba jesti lokalnu hranu ni kad je džabe

Koliko grešiš. Doduše, ne mislim na severno već zapadno. Hint: pogledaj mi avatar.

• Vojvodo,serdare 1
Posted
40 minutes ago, fargo said:

o, hvala @dragance❤️ ja apliciram za drzavljanstvo u avgustu, ceka se posle toga jos godinu-dve. Zmu svako malo ide tamo, ali nece da moze bez mene😄

Ali ti si dobrodosao kod nas na domacu pitu😊

Ja apliciram sledeće godine! Mogao bih i ove, ali aj da bude sigurno. Boravak u SIrskoj se računa isto kao i u republici! 

Posted

ja bih baš probao haggis jednom u životu, da testiram sebe :D

Posted
2 minutes ago, Filozof manijak said:

ja bih baš probao haggis jednom u životu, da testiram sebe :D

Brate mili, to je iz Škotske! A ima i u Srbiji sličnih jela. Uglavnom, preporučujem!

Posted
16 minutes ago, dragance said:

Ja apliciram sledeće godine! Mogao bih i ove, ali aj da bude sigurno. Boravak u SIrskoj se računa isto kao i u republici! 

Racuna se ako te ne uhvate.

Ili su nesto menjali u poslednjih godinu dana? 

Posted

Znam odakle je, ali mi zvuči kao najgadnije jelo ikad spremljeno. Zato me i zanima da se testiram kolika mi je gastronomska moć :D

• Haha 1
Posted
27 minutes ago, dragance said:

Izvini, mozak mi je prokljucao danas od pracenja svega. Mislio si na boravak i drzavljanstvo, ne na prelazak iz I u SI.

• +1 1
Posted

Da, možeš dobiti IRL drzavljanstvo na osnovu boravka u NI.

Posted
1 hour ago, Filozof manijak said:

Znam odakle je, ali mi zvuči kao najgadnije jelo ikad spremljeno. Zato me i zanima da se testiram kolika mi je gastronomska moć :D

Ma testiraj se slobodno. Veoma je ukusno!

Posted (edited)
1 hour ago, Filozof manijak said:

Fensi verzija haggisa u jednom Glazgovskom restoranu iz prošle godine:

IMG_9805.thumb.jpeg.c8c8f1f61fe0ce8f3f8d78049f0746a8.jpeg

Edited by dragance
  • +1 1
  • Hvala 2
  • -1 1
Posted

Rocky road to Dublin Town...

1000001602.jpg

Preko je Britanija, tacnije Vels. Nije daleko, mislim 50-60km, do Liverpula vec ima mislim oko 200km.

Kazu Irci da se po levpm vremenu vidi Vels a po ruznom Engleska:D

@noskich

Dobro si zapazio licemerstvo ali sami Irci zivi u tome. Vec sam pomenuo kakav tretman ima Sin Feinn, kao stranka koja je gurala nezavisnost pa ujedinjenje. Cak se i SF optuzuje za predaju 1998 od strane boraca IRA-e u Alsteru.

Nemoj zaboraviti da Srbija do dana danasnjeg nema ambasadu u Irskoj.

Na Irsku se gleda kao neku egzoticnu zemlju koju posecuje Jovan Memedovic u putopisima a ne jednu od najrazvijenih zemalja sveta i Evrope u kojoj je svi vise Srba.

• +1 3
  • Hvala 1
Posted

Jedan od kandidata SF na decembarskim izborima

1000001282.jpg

Sa time u vezi, legenda irske muzike

Posted

Zapadni Belfast je srce Irske!

• +1 1
  • Wub 1