Jump to content

POGODI FILM

Featured Replies

Čisto da se ne jediš: gledala sam film, nisam se zezala s propertiesom ili čim već.Anyway, evo jedna laća:bscap0042.jpgbscap0041.jpg

• Replies 2.9k
  • Views 168.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Author
izem ti zivot! video si neulogovan! nece mi se taj propust vise desiti (neki drugi ce). ajde, pogadjaj.
easy tiger, Josh je dokazani filmofil i lik impresivnog lichnog integriteta ---> pogodjeno - odgledano
easy tiger, Josh je dokazani filmofil i lik impresivnog lichnog integriteta ---> pogodjeno - odgledano
cool.gif pa ti vidi, vijuljak...Gospodine Smite, vrlo kavaljerski od Vas :Dda bude još lakše:bscap0039-1.jpg

Edited by Joshua

cool.gif pa ti vidi, vijuljak...Gospodine Smite, vrlo kavaljerski od Vas :Dda bude još lakše:bscap0039-1.jpg
Lepa sela lepo gore?
  • Author
cool.gif pa ti vidi, vijuljak...Gospodine Smite, vrlo kavaljerski od Vas :D
just giving credit where credit is due... for the record, mr. smith ne mozhe biti kavaljer po vishe osnova, uostalom, svi znaju da je mr. smith mali chovek, sumnjiv u svakom smislu, te moralni patuljak, shto ce vecheras biti i potvrdjeno
hi, hi Josh, sa svih strana mi stizu primedbe na moju jadikovku, imam u inboksu skrivene da znas, sve na tvoj racun.

Edited by vijuljak

Lepa sela lepo gore?
Yep :)
just giving credit where credit is due... for the record, mr. smith ne mozhe biti kavaljer po vishe osnova, uostalom, svi znaju da je mr. smith mali chovek, sumnjiv u svakom smislu, te moralni patuljak, shto ce vecheras biti i potvrdjeno
Ništa ja Vama ne verujem, Smite... dok se ne kandidujete za izbore ^_^
hi, hi Josh, sa svih strana mi stizu primedbe na moju jadikovku, imam u inboksu skrivene da znas, sve na tvoj racun.
Jedva sam namolila admine da te ne banuju. Pazi ubuduće. Nemaš pojma s kim si se uhvatio... CIA, snajka, CIA! :lol:

Edited by Joshua

Izvinjavam se na neujednačenosti veličina slika, ali cba to resize.pic3px8.jpgw500.pngvlcsnap6618944vg3.pngw853.png

• Author

malo da se prisetim kako to izgleda...blood simple

Naravno.

• Author

;)nov, da ne bi mnogo kukali ...mrsmiths001.jpg

Priznajem lupam, možda je to onaj Vodeni svet?

• Author

not quitemrsmiths002.jpgsad je mozhda malo jasnije

30 days of night

sad je mozhda malo jasnije
Meni sigurno ne.