November 13, 200816 yr Čisto da se ne jediš: gledala sam film, nisam se zezala s propertiesom ili čim već.Anyway, evo jedna laća:
November 13, 200816 yr Author izem ti zivot! video si neulogovan! nece mi se taj propust vise desiti (neki drugi ce). ajde, pogadjaj.easy tiger, Josh je dokazani filmofil i lik impresivnog lichnog integriteta ---> pogodjeno - odgledano
November 13, 200816 yr easy tiger, Josh je dokazani filmofil i lik impresivnog lichnog integriteta ---> pogodjeno - odgledano pa ti vidi, vijuljak...Gospodine Smite, vrlo kavaljerski od Vas :Dda bude još lakše: Edited November 13, 200816 yr by Joshua
November 13, 200816 yr pa ti vidi, vijuljak...Gospodine Smite, vrlo kavaljerski od Vas :Dda bude još lakše:Lepa sela lepo gore?
November 13, 200816 yr Author pa ti vidi, vijuljak...Gospodine Smite, vrlo kavaljerski od Vas :Djust giving credit where credit is due... for the record, mr. smith ne mozhe biti kavaljer po vishe osnova, uostalom, svi znaju da je mr. smith mali chovek, sumnjiv u svakom smislu, te moralni patuljak, shto ce vecheras biti i potvrdjeno
November 13, 200816 yr easy tiger, Josh je dokazani filmofil i lik impresivnog lichnog integriteta ---> pogodjeno - odgledanohi, hi Josh, sa svih strana mi stizu primedbe na moju jadikovku, imam u inboksu skrivene da znas, sve na tvoj racun. Edited November 13, 200816 yr by vijuljak
November 13, 200816 yr Lepa sela lepo gore?Yep :)just giving credit where credit is due... for the record, mr. smith ne mozhe biti kavaljer po vishe osnova, uostalom, svi znaju da je mr. smith mali chovek, sumnjiv u svakom smislu, te moralni patuljak, shto ce vecheras biti i potvrdjenoNišta ja Vama ne verujem, Smite... dok se ne kandidujete za izbore ^_^hi, hi Josh, sa svih strana mi stizu primedbe na moju jadikovku, imam u inboksu skrivene da znas, sve na tvoj racun.Jedva sam namolila admine da te ne banuju. Pazi ubuduće. Nemaš pojma s kim si se uhvatio... CIA, snajka, CIA! Edited November 13, 200816 yr by Joshua