Joshua Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Čisto da se ne jediš: gledala sam film, nisam se zezala s propertiesom ili čim već.Anyway, evo jedna laća:
Mr.Smith Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 izem ti zivot! video si neulogovan! nece mi se taj propust vise desiti (neki drugi ce). ajde, pogadjaj.easy tiger, Josh je dokazani filmofil i lik impresivnog lichnog integriteta ---> pogodjeno - odgledano
Joshua Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 (edited) easy tiger, Josh je dokazani filmofil i lik impresivnog lichnog integriteta ---> pogodjeno - odgledano pa ti vidi, vijuljak...Gospodine Smite, vrlo kavaljerski od Vas :Dda bude još lakše: Edited November 13, 2008 by Joshua
Lrd Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 pa ti vidi, vijuljak...Gospodine Smite, vrlo kavaljerski od Vas :Dda bude još lakše:Lepa sela lepo gore?
Mr.Smith Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 pa ti vidi, vijuljak...Gospodine Smite, vrlo kavaljerski od Vas :Djust giving credit where credit is due... for the record, mr. smith ne mozhe biti kavaljer po vishe osnova, uostalom, svi znaju da je mr. smith mali chovek, sumnjiv u svakom smislu, te moralni patuljak, shto ce vecheras biti i potvrdjeno
vijuljak Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 (edited) easy tiger, Josh je dokazani filmofil i lik impresivnog lichnog integriteta ---> pogodjeno - odgledanohi, hi Josh, sa svih strana mi stizu primedbe na moju jadikovku, imam u inboksu skrivene da znas, sve na tvoj racun. Edited November 13, 2008 by vijuljak
Joshua Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 (edited) Lepa sela lepo gore?Yep :)just giving credit where credit is due... for the record, mr. smith ne mozhe biti kavaljer po vishe osnova, uostalom, svi znaju da je mr. smith mali chovek, sumnjiv u svakom smislu, te moralni patuljak, shto ce vecheras biti i potvrdjenoNišta ja Vama ne verujem, Smite... dok se ne kandidujete za izbore ^_^hi, hi Josh, sa svih strana mi stizu primedbe na moju jadikovku, imam u inboksu skrivene da znas, sve na tvoj racun.Jedva sam namolila admine da te ne banuju. Pazi ubuduće. Nemaš pojma s kim si se uhvatio... CIA, snajka, CIA! Edited November 13, 2008 by Joshua
Lrd Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Izvinjavam se na neujednačenosti veličina slika, ali cba to resize.
Mr.Smith Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 malo da se prisetim kako to izgleda...blood simple
kobni zelaya Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Priznajem lupam, možda je to onaj Vodeni svet?
Mr.Smith Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 not quitesad je mozhda malo jasnije
kobni zelaya Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 sad je mozhda malo jasnijeMeni sigurno ne.
Recommended Posts