Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

POGODI FILM

Featured Replies

delikatesna radnja?

• Replies 2.9k
  • Views 180.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Jeste, izvoli :)

eeaffeafuy0.jpgeeaeqwxn9.jpgeafewesd3.jpg

Crveni balon, LamorisseovIma čak i dodirnih tačaka sa

2118921340103159165S425x425Q85.jpg

Edited by uliks

sa ... Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events ae ovaj , aLLy prvo da ostavim nešto, Joshua 4 U. Sa tobom je lepo igrati se :)

2093338770103159165S425x425Q85.jpg2985356530103159165S425x425Q85.jpg2023039150103159165S425x425Q85.jpg

Edited by uliks

sjaj.

Cekamo Ulisa ili 3orginja...
covek je u totalno kisno-plavoj fazi, bas me zanima koja je sledeca boja
covek je u totalno kisno-plavoj fazi, bas me zanima koja je sledeca boja
mene koja je sledeća tema

je l? to neka nova moda da se odgovori daju u zagonetkama i naznakama s ciljem da se onaj koji postavlja pitalicu na goleme muke stavi? mogu ja sebi za tili cas da napravim kokoska-jaje dubiozu : ?bghost je znao ko ce da zna odgovor, ergo i on je znao odgovor ili je, pak, samo naslutio sta bi moglo da bude tacan odgovor. 3opge i ulis, za koje bghost zna ili samo sluti da znaju tacan odgovor, pribegose suptilnim aluzijama koje su kol?ko tacne, tol?ko i netacne ... i sve u tom stilu.? jeste, mogla bih ja tako do sutra, ali necu! angry.gifkonacna presuda: sva trojica ste u pravu, a vi medj? sobom dzentlmenski resite ko je najvise zasluzio da nastavi s propitivanjem.@ rezijamolim da se po hitnom postupku u pravilnik uvrsti odluka po kojoj se vazecim smatra samo onaj odgovor koji daje tacan naslov filma ili linkuje do istog. mora neki red da se zna, majkumu. :dezurnababaroga:

je l? to neka nova moda da se odgovori daju u zagonetkama i naznakama s ciljem da se onaj koji postavlja pitalicu na goleme muke stavi? mogu ja sebi za tili cas da napravim kokoska-jaje dubiozu : ?bghost je znao ko ce da zna odgovor, ergo i on je znao odgovor ili je, pak, samo naslutio sta bi moglo da bude tacan odgovor. 3opge i ulis, za koje bghost zna ili samo sluti da znaju tacan odgovor, pribegose suptilnim aluzijama koje su kol?ko tacne, tol?ko i netacne ... i sve u tom stilu.? jeste, mogla bih ja tako do sutra, ali necu! angry.gifkonacna presuda: sva trojica ste u pravu, a vi medj? sobom dzentlmenski resite ko je najvise zasluzio da nastavi s propitivanjem.@ rezijamolim da se po hitnom postupku u pravilnik uvrsti odluka po kojoj se vazecim smatra samo onaj odgovor koji daje tacan naslov filma ili linkuje do istog. mora neki red da se zna, majkumu. :dezurnababaroga:
Ne žesti se.BGhost je znao odgovor, te je, šaleći se, a ne želeći da bude involviran u aktivno učešće u kvizu, takođe znajući da, 3opge i Ulis, zasigurno znaju o kojem se filmu radi, s obzirom da su o istom pisali na temi posvećenom tom filmu, šarmantno prebacio loptu daljeg učešća na njih. Ne znam ali obzirom da je gledao 12...moguće je da je gledao i ovaj.
...
ama, pusti ti sta se sve izdesavalo od kulina-bana naovamo. k'o pisne, hm ... na tebe je red da pitas. pretpostavila sam da je tako neka interna komplikacija posredi, pa sam vam zato prebacila loptu. :)
hm ... na tebe je red da pitas.
Nije.

Tracy Lord, najbolje bi bilo da ti nastaviš. Nemam ništa što bih mogao postaviti a da se ne ponavljam.