Jump to content
IGNORED

POGODI FILM

Mr.Smith

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MocaVukotic

342

• kobni zelaya

243

• uliks

201

• korindjar

200

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

bas sad kad ja hocu da se igram da zabagujes sa ovim filmom! ajde pomozi pa da pogodim.

Posted

hi, hi, hi! hvalapunishment pak!peter watkinsje l mogu ja sad?

Posted (edited)

Ajde!

pRogutao si slovce (u paRku :o ).

Edited by uliks
Posted (edited)

uvek gutam slova... sad se nadam da ce da funkcionise ovo te da ce se ispod teksta videti tri slikepost-2477-1226227194.jpgpost-2477-1226227332.jpgpost-2477-1226227707.jpg

Edited by vijuljak
Posted (edited)
post-2477-1226393473.jpgpost-2477-1226393505.jpgpost-2477-1226393596.jpg Edited by vijuljak
Posted (edited)
Slabo se ovde gledaju korejski filmovi. Kako ti se svideo "I'm a Cyborg"?Hoces da postavis novi?E da, postovaoce Chan-wook Parka ce obradovati trac koji kruzi internetom da ce Spilberg snimiti rimejk Oldboya. Will Smith u glavnoj ulozi.
ne znam kako ono da citiram pa ispod odgovorim, pa ponovo citiram... pa ti zamisli:-stavio junake u situaciju koja mu daje dramaturško opravdanje za šta god hoće, a onda to precizno i lepo iskoristi za priču koja o puno stvari interesantno kaže. mmm, da, mnogo mi se svideo.-ja, opet! ? tam, tam ,tam, hoću, hoću, ček, ček,-interesantno bi mi bilo i da čujem kako u nekom korejskom selu starci u detalje prepričavaju 'veštačku inteligenciju' npr., m?spilbergovu varijantu jedva čekam, za ovu drugu... moraću da se potrudim. Edited by vijuljak
Posted
gummo
izem ti zivot! video si neulogovan! nece mi se taj propust vise desiti (neki drugi ce). ajde, pogadjaj.
Posted (edited)
ajde, pogadjaj.
hocu reci - postavljaj Edited by vijuljak