vijuljak Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 bas sad kad ja hocu da se igram da zabagujes sa ovim filmom! ajde pomozi pa da pogodim.
uliks Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Čovek koji je režirao film o Norvežaninu, ekspresionisti (The Scream, npr. ) režirao je i ovaj. Radi se o filmu Peter Watkinsa http://www.imdb.com/title/tt0067633/
vijuljak Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 hi, hi, hi! hvalapunishment pak!peter watkinsje l mogu ja sad?
uliks Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 (edited) Ajde! pRogutao si slovce (u paRku :o ). Edited November 8, 2008 by uliks
vijuljak Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 (edited) uvek gutam slova... sad se nadam da ce da funkcionise ovo te da ce se ispod teksta videti tri slike Edited November 9, 2008 by vijuljak
vijuljak Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 (edited) Edited November 11, 2008 by vijuljak
vijuljak Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 (edited) Slabo se ovde gledaju korejski filmovi. Kako ti se svideo "I'm a Cyborg"?Hoces da postavis novi?E da, postovaoce Chan-wook Parka ce obradovati trac koji kruzi internetom da ce Spilberg snimiti rimejk Oldboya. Will Smith u glavnoj ulozi.ne znam kako ono da citiram pa ispod odgovorim, pa ponovo citiram... pa ti zamisli:-stavio junake u situaciju koja mu daje dramaturško opravdanje za šta god hoće, a onda to precizno i lepo iskoristi za priču koja o puno stvari interesantno kaže. mmm, da, mnogo mi se svideo.-ja, opet! ? tam, tam ,tam, hoću, hoću, ček, ček,-interesantno bi mi bilo i da čujem kako u nekom korejskom selu starci u detalje prepričavaju 'veštačku inteligenciju' npr., m?spilbergovu varijantu jedva čekam, za ovu drugu... moraću da se potrudim. Edited November 12, 2008 by vijuljak
vijuljak Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 gummoizem ti zivot! video si neulogovan! nece mi se taj propust vise desiti (neki drugi ce). ajde, pogadjaj.
vijuljak Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 (edited) ajde, pogadjaj. hocu reci - postavljaj Edited November 13, 2008 by vijuljak
Recommended Posts