Tracy Lord Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 'aj, onda, da se prisetimo neceg mnogo lepog: u slucaju da vam zatreba, tu je i pomoc prijatelja: 1. film je svapski, 2. moj je vrsnjak (sto ce reci nije bajat vec namerno "patiniran"),3. prozet je bajnom mjuzom.
Aleksija Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 ovo mora da je fazbinderov die sehnsucht der veronika voss, nisam gledala, ali sam se skoro podsetila da bi valjalo da ga potrazim (narocito uzevsi u obzir asocijacije na bulevar sumraka).
Tracy Lord Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 pogodak! :) postaraj se da namaknes jos i lolu (opet raben i fenomenalna mjuza - 'engleski valcer') i brak marije braun. sva tri se krecu u od-sjaja-do-bede tematskom okviru. zapravo, ako zanemarimo pocetnicka izivljavanja, vredi procesljati ceo opus nestasnog i hiperproduktivnog genijalca. ja na ovo otkidam. asocijacija asocijaciju stize ... nije dzaba vkv mazn'o 'lolin koncert'. jos jedna preporuka: :wub:
korindjar Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 (edited) film odlicno zavrsava zanr opakih pandurskih komedija osamdesetihovo su dijalozi ?ovjek koji je toliko radio|mora da ima teoriju o ovim tipovima.Pusti to, Johnny.OK, dobro, odustao si, dobro.|To ne mora da zna?i da ja moram da odustanem.Hej! Slušaj, zaboravi, mali.|Oni su duhovi.Naravno. Ako ti to nisi mogao da rešiš|uz sve ove godine iskustva,.....nemogu?e je poverovati|da ja tu mogu nešto da ponudim!Možda mogu uraditi bolje|nego istrošeni starkelja .Pazi što pri?aš!Možda bi trebalo da se penzionišeš,da nadješ|neki no?ni posao i pri?aš pri?e o Vijetnamu!Slušaj ! Na mene je pucano u Vijetnamu|dok si ti u?io kako da hodaš!- Jeli si lud?|- Da, lud sam.Dobar i lud?- Da. Što ?eš sa tim?|- Zar nije dobar osje?aj,kao da si oživeo?Da!Pa, pošto si još uvijek živ|i još uvijek nisi u sanduku,.....zašto mi onda ne ispri?aš tu svoju|teoriju pa ?emo oti?i da ih uhapsimo?OK, majstore.Ho?eš da uhapsiš plja?kaše|i postaneš heroj?- Definitivno!|- Definitivno.Kriminalci su istetovirani naciji puni oruzja. ovo u pozadini je ona luljaska za sexsipaju pivo u cornflejksSvi su ludi za adrenalinomglavni negativac je odlican tancer u stvarnom zivotu i moze svasta da uradi u vazduhu. aliizgleda da je dobio rak :(tu je i ona, mada meni ima psycho pogledna kraju se naravno baca fbi znacka u talasei oni - neustrasivi detektivi divljeg duha koji ne postuju nista, licna sloboda je iznad pravila, nokautiraju svoje nadredjene, puse tompuse i surfuju u kancelariji. sporedni detektiv je igrao u najboljem surf filmu Edited October 23, 2008 by Hustler
ToniAdams Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 (edited) point brejkjos uvek se lozim na tu malecku...kviki: moram bjezat, nek pita hastla opet, mislim, ako nisam u krivu Edited October 23, 2008 by ToniAdams
korindjar Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 (edited) je, point break, neverovatan trash.gary busey je glumeo u big wednesday, a patrick swayze je densersamo ja ulozim tolko truda ti ni da postavis :(novi film:krstenjepotpisivanje ugovora Edited October 23, 2008 by Hustler
korindjar Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 jeste. jedan od najboljih filmova koje sam gledao. postavljas
Dionysos Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Au.. ja zaboravio na ovaj topik, ajd hint... slike posle, ako bude trebalo...Film je promovisan pod parolom strašniji od Hostela, mada koliko znam nije imao većeg uspeha na tržištu, radnja se dešava u Brazilu... šta još... glavni glumac (poslednja slika) je glavni lik u jednoj seriji koja se vrti na jednom od domaćih kanala... valjda će biti dosta.
Recommended Posts