uliks Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 (edited) Crveni balon, LamorisseovIma čak i dodirnih tačaka sa Edited October 13, 2008 by uliks
uliks Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 (edited) sa ... Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events ae ovaj , aLLy prvo da ostavim nešto, Joshua 4 U. Sa tobom je lepo igrati se :) Budi najbolje! http://www.youtube.com/watch?v=UeypOvsY91Q Edited October 15, 2008 by uliks
Tracy Lord Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 ^ Spoiler! raskosne slike i skrti dijalozi:
3opge Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Cekamo Ulisa ili 3orginja...covek je u totalno kisno-plavoj fazi, bas me zanima koja je sledeca boja
Ulis Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 covek je u totalno kisno-plavoj fazi, bas me zanima koja je sledeca bojamene koja je sledeća tema
Tracy Lord Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 je l? to neka nova moda da se odgovori daju u zagonetkama i naznakama s ciljem da se onaj koji postavlja pitalicu na goleme muke stavi? mogu ja sebi za tili cas da napravim kokoska-jaje dubiozu : ?bghost je znao ko ce da zna odgovor, ergo i on je znao odgovor ili je, pak, samo naslutio sta bi moglo da bude tacan odgovor. 3opge i ulis, za koje bghost zna ili samo sluti da znaju tacan odgovor, pribegose suptilnim aluzijama koje su kol?ko tacne, tol?ko i netacne ... i sve u tom stilu.? jeste, mogla bih ja tako do sutra, ali necu! konacna presuda: sva trojica ste u pravu, a vi medj? sobom dzentlmenski resite ko je najvise zasluzio da nastavi s propitivanjem.@ rezijamolim da se po hitnom postupku u pravilnik uvrsti odluka po kojoj se vazecim smatra samo onaj odgovor koji daje tacan naslov filma ili linkuje do istog. mora neki red da se zna, majkumu. :dezurnababaroga:
Ulis Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 je l? to neka nova moda da se odgovori daju u zagonetkama i naznakama s ciljem da se onaj koji postavlja pitalicu na goleme muke stavi? mogu ja sebi za tili cas da napravim kokoska-jaje dubiozu : ?bghost je znao ko ce da zna odgovor, ergo i on je znao odgovor ili je, pak, samo naslutio sta bi moglo da bude tacan odgovor. 3opge i ulis, za koje bghost zna ili samo sluti da znaju tacan odgovor, pribegose suptilnim aluzijama koje su kol?ko tacne, tol?ko i netacne ... i sve u tom stilu.? jeste, mogla bih ja tako do sutra, ali necu! konacna presuda: sva trojica ste u pravu, a vi medj? sobom dzentlmenski resite ko je najvise zasluzio da nastavi s propitivanjem.@ rezijamolim da se po hitnom postupku u pravilnik uvrsti odluka po kojoj se vazecim smatra samo onaj odgovor koji daje tacan naslov filma ili linkuje do istog. mora neki red da se zna, majkumu. :dezurnababaroga:Ne žesti se.BGhost je znao odgovor, te je, šaleći se, a ne želeći da bude involviran u aktivno učešće u kvizu, takođe znajući da, 3opge i Ulis, zasigurno znaju o kojem se filmu radi, s obzirom da su o istom pisali na temi posvećenom tom filmu, šarmantno prebacio loptu daljeg učešća na njih. Ne znam ali obzirom da je gledao 12...moguće je da je gledao i ovaj.
Tracy Lord Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 ...ama, pusti ti sta se sve izdesavalo od kulina-bana naovamo. k'o pisne, hm ... na tebe je red da pitas. pretpostavila sam da je tako neka interna komplikacija posredi, pa sam vam zato prebacila loptu. :)
Ulis Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Tracy Lord, najbolje bi bilo da ti nastaviš. Nemam ništa što bih mogao postaviti a da se ne ponavljam.
Recommended Posts