Jump to content
IGNORED

POGODI FILM

Mr.Smith

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MocaVukotic

342

• kobni zelaya

243

• uliks

201

• korindjar

200

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Crveni balon, LamorisseovIma čak i dodirnih tačaka sa

2118921340103159165S425x425Q85.jpg

Edited by uliks
Posted
Cekamo Ulisa ili 3orginja...
covek je u totalno kisno-plavoj fazi, bas me zanima koja je sledeca boja
Posted
covek je u totalno kisno-plavoj fazi, bas me zanima koja je sledeca boja
mene koja je sledeća tema
Posted

je l? to neka nova moda da se odgovori daju u zagonetkama i naznakama s ciljem da se onaj koji postavlja pitalicu na goleme muke stavi? mogu ja sebi za tili cas da napravim kokoska-jaje dubiozu : ?bghost je znao ko ce da zna odgovor, ergo i on je znao odgovor ili je, pak, samo naslutio sta bi moglo da bude tacan odgovor. 3opge i ulis, za koje bghost zna ili samo sluti da znaju tacan odgovor, pribegose suptilnim aluzijama koje su kol?ko tacne, tol?ko i netacne ... i sve u tom stilu.? jeste, mogla bih ja tako do sutra, ali necu! angry.gifkonacna presuda: sva trojica ste u pravu, a vi medj? sobom dzentlmenski resite ko je najvise zasluzio da nastavi s propitivanjem.@ rezijamolim da se po hitnom postupku u pravilnik uvrsti odluka po kojoj se vazecim smatra samo onaj odgovor koji daje tacan naslov filma ili linkuje do istog. mora neki red da se zna, majkumu. :dezurnababaroga:

Posted
je l? to neka nova moda da se odgovori daju u zagonetkama i naznakama s ciljem da se onaj koji postavlja pitalicu na goleme muke stavi? mogu ja sebi za tili cas da napravim kokoska-jaje dubiozu : ?bghost je znao ko ce da zna odgovor, ergo i on je znao odgovor ili je, pak, samo naslutio sta bi moglo da bude tacan odgovor. 3opge i ulis, za koje bghost zna ili samo sluti da znaju tacan odgovor, pribegose suptilnim aluzijama koje su kol?ko tacne, tol?ko i netacne ... i sve u tom stilu.? jeste, mogla bih ja tako do sutra, ali necu! angry.gifkonacna presuda: sva trojica ste u pravu, a vi medj? sobom dzentlmenski resite ko je najvise zasluzio da nastavi s propitivanjem.@ rezijamolim da se po hitnom postupku u pravilnik uvrsti odluka po kojoj se vazecim smatra samo onaj odgovor koji daje tacan naslov filma ili linkuje do istog. mora neki red da se zna, majkumu. :dezurnababaroga:
Ne žesti se.BGhost je znao odgovor, te je, šaleći se, a ne želeći da bude involviran u aktivno učešće u kvizu, takođe znajući da, 3opge i Ulis, zasigurno znaju o kojem se filmu radi, s obzirom da su o istom pisali na temi posvećenom tom filmu, šarmantno prebacio loptu daljeg učešća na njih. Ne znam ali obzirom da je gledao 12...moguće je da je gledao i ovaj.
Posted
...
ama, pusti ti sta se sve izdesavalo od kulina-bana naovamo. k'o pisne, hm ... na tebe je red da pitas. pretpostavila sam da je tako neka interna komplikacija posredi, pa sam vam zato prebacila loptu. :)
Posted

Tracy Lord, najbolje bi bilo da ti nastaviš. Nemam ništa što bih mogao postaviti a da se ne ponavljam.