korindjar Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 ha, pogadjanje se isplatilo, sada ja zadajem!
korindjar Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 (edited) Da,da NotoriousAjant pita dalje. Edited October 2, 2008 by Hustler
Tracy Lord Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 pocetak trifoovog serijala o duanelu, 400 udaraca.
Tracy Lord Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 ja bih rekla da se ovo prepoznaje na keca. uvecajte, ako bas morate. :)
Tracy Lord Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 kamo naslov? sedi, jedan. jeste, jeste. ziveti u zaboravu. americko vidjenje metafilma i postmodernistickih trilema upakovano u off beat komediju. teraj dalje.
korindjar Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 (edited) E gledao sam ga davno, nesto oko sankcija, na palmi valjda dobro sam i ovo prepoznaoZao mi je sto se ne moze okaciti i muzika koja prati ove sceneI naravno profesorica francuskog :вуб: Edited October 3, 2008 by Hustler
korindjar Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Odgovor je na poslednjoj slici - Picnic at the Hanging Rock, Peter WierNovi filmI malo o istoriji grudnajka
Recommended Posts