Mr.Smith Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 (edited) The Flight of the Phoenix?...naravno :) ... (i, 'naravno' za pufnu :) x2) Edited October 14, 2007 by Mr.Smith
Costanza (Karma Police) Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 3orge voli Eliota kao Altmanovog Marloua..
djenka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Kicking and Screaming (for a next movie) ?Kasniš Bugi. Ne mogu ja da dežuram celu noć.Davaj.
BOOGIEMAN Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 (edited) Ala cepam googlovanje znanje :DErrm, izvinite sto ste cekali ali morace ipak neko da nastavi umesto mene ... :blush:Kupio nov hard disk pre par dana, a slike koliko vidim ostale na starom ... koji sam formatirao. Skinem jedan player, on pusta film al' ne 'vata screenove, skinem drugi player, on vata screenove al' se film ne vidi (jedino da uploadujem zvucni zapis). Zatim skinem codec ... reko da nije zbog toga ... ali i dalje nish' se ne menja Posto resavanje ovog problema moze da potraje malo duze ... bolje da neko drugi nastaviedit: evo nije proslo ni tri sata a problem resen B) Edited October 15, 2007 by BOOGIEMAN
BOOGIEMAN Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 (edited) A ja se kao potrudio da stavim neke manje prepoznatljive detalje i probam missleading na neki horror Cenim da je 'The Singing Telegram Girl' propevala Carry on Mister ! Edited October 16, 2007 by BOOGIEMAN
Mr.Smith Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 (edited) ... ma ne, prepoznao sam broj na tablici ... za ljubitelje istoka, siguran sam da cete odmah pogoditi... not ............ Edited October 16, 2007 by Mr.Smith
BOOGIEMAN Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 A ja bas reko' - ovo ni Mr.Smith ne moz' da pogodi Aj' sad jedan a da nije Nepalsko - Pakistanska produkcija (moze i crno-beli ako nema nish bolje)
djenka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Ako Mr.Smith nema ništa protiv, evo mogu ja da postavim nešto što mi čuči na hardu.Nisam gledao film, slike su nasumično izabrane i spremne za uporabu.
Mr.Smith Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Ako Mr.Smith nema ništa protiv, evo mogu ja da postavim nešto što mi čuči na hardu.Nisam gledao film, slike su nasumično izabrane i spremne za uporabu....naravno, ja se izvinjavam sto to nisam dodao...dakle, djenka, izvoli...
Recommended Posts