Jump to content
IGNORED

POGODI FILM

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted (edited)
The Flight of the Phoenix?
...naravno :) ... (i, 'naravno' za pufnu :) x2)mrsmiths2201.jpg Edited by Mr.Smith
  • Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MocaVukotic

342

• kobni zelaya

243

• uliks

201

• korindjar

200

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kicking and Screaming (for a next movie) ?

Posted

3orge voli Eliota kao Altmanovog Marloua..

Posted
Kicking and Screaming (for a next movie) ?
Kasniš Bugi. Ne mogu ja da dežuram celu noć.Davaj.
Posted (edited)

Ala cepam googlovanje znanje :DErrm, izvinite sto ste cekali ali morace ipak neko da nastavi umesto mene ... :blush:Kupio nov hard disk pre par dana, a slike koliko vidim ostale na starom ... koji sam formatirao. Skinem jedan player, on pusta film al' ne 'vata screenove, skinem drugi player, on vata screenove al' se film ne vidi (jedino da uploadujem zvucni zapis). Zatim skinem codec ... reko da nije zbog toga ... ali i dalje nish' se ne menja angry.pngPosto resavanje ovog problema moze da potraje malo duze ... bolje da neko drugi nastaviedit: evo nije proslo ni tri sata a problem resen B) vts021vob000100630nz1.jpgvts023vob000356591ad3.jpgvts023vob000344871sf0.jpg

Edited by BOOGIEMAN
Posted (edited)
:lol: A ja se kao potrudio da stavim neke manje prepoznatljive detalje i probam missleading na neki horror :rolleyes: Cenim da je 'The Singing Telegram Girl' propevala wink.gifvts022vob001702606gj9.jpgCarry on Mister ! Edited by BOOGIEMAN
Posted (edited)

... ma ne, prepoznao sam broj na tablici wink.gif ... za ljubitelje istoka, siguran sam da cete odmah pogoditi... not :lol:vlcsnap-563694.jpg...vlcsnap-561401.jpg...vlcsnap-562976.jpg...vlcsnap-564688.jpg...vlcsnap-564257.jpg

Edited by Mr.Smith
Posted

A ja bas reko' - ovo ni Mr.Smith ne moz' da pogodi sml%20(21).gifAj' sad jedan a da nije Nepalsko - Pakistanska produkcija (moze i crno-beli ako nema nish bolje) sml%20(26).gif

Posted

Ako Mr.Smith nema ništa protiv, evo mogu ja da postavim nešto što mi čuči na hardu.Nisam gledao film, slike su nasumično izabrane i spremne za uporabu.

Posted
Ako Mr.Smith nema ništa protiv, evo mogu ja da postavim nešto što mi čuči na hardu.Nisam gledao film, slike su nasumično izabrane i spremne za uporabu.
...naravno, ja se izvinjavam sto to nisam dodao...dakle, djenka, izvoli...