uliks Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Baltazar i Vjazemskaja! Koliko je ta žena imala sreće sa rediteljima, to je fascinantno. Prvi, pa Bresson. Pa Godard, Pasolini...(ili reditelji sa njom). http://www.imdb.com/title/tt0060138/
palfoot Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 (edited) i shelley duvall su bile doppelgangerke u jednom periodu, da su se srele kao dve veronike cija bi to bila filmska smrt, tesko je pogoditi. Edited January 8, 2012 by palfoot
uliks Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 @dusackoliko liče!"Ishrana je, _____, ozbiljna stvar. Treba umeti jesti i, zamislite, većina ljudi uopšte ne ume da jede. Treba znati ne samo šta valja jesti već i kada i kako.(___________). I šta pri tom govoriti. Stvarno je tako. Ako vodite brigu o svom metabolizmu, evo vam dobrog saveta: za obedom nemojte govoriti o boljševizmu i o medicini. I, neka vas bog sačuva, nipošto pre obeda nemojte čitati sovjetske novine!"a nešto kasnije, za obedom reče, isti taj čovek "... Rasulo nije u nužniku, već u glavama..." I tako, dugo je tada govorio. A moj junak je mislio ovako slušajući sve priče:"Ovaj bi mogao da zarađuje novac i na mitinzima - (_____) - pravo je uživanje slušati ga. Mada,očigledno ima novca kao blata".*(____) su lična imenaNeko je čitao, neko gledao, neko i jedno i drugo. Ako me nema kada pogodite, znate šta vam je činiti.
MocaVukotic Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 za ovo palfootovo sam bio ubeđen da je jeux interdits. moram obnoviti francuze.
kobni zelaya Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Sigurno sam pogodio, evo sledećeg pitanjaUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us
kobni zelaya Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us
I*m with the pilots Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Azija Ardjento i Heart is...nestomucan film :/
kobni zelaya Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Tako je.Uploaded with ImageShack.usVidim da od tada nije režirala ništa, a voleo bih da pogledam još neki njen film, nešto zbog ovog filma, a još više zbog Scarlet Diva.
I*m with the pilots Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Vidim da od tada nije režirala ništa, a voleo bih da pogledam još neki njen film, nešto zbog ovog filma, a još više zbog Scarlet Diva.Jel bese za ovaj posle izjavila da se malo i zajebala, jer je mislila da je prica po kojoj je radila zapravo istinita, a onda je JTLeroy izjavio da je sve izmislio?A "Cindy, the Doll is Mine"? Bila sam superuzbudjena kada sam ga pronasla pre skoro dve godine i toliko ga cuvam da ga jos uvek nisam pogledala, kreten. Ima ga celog na netu, kratki je:http://www.dailymotion.com/video/x13v6y_cindy-the-doll-is-mine_shortfilmsUzgred, pre nekoliko dana sam gledala serijal "Durch die Nacht mit..." , i u jednoj su bili Asia Argento i Joe Coleman. Generalno okej serijal a ta epizoda je pasend za njene ljubitelje.Postavicu film kad zavrsim sa poslom ;]
ultra plasticni Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 (edited) Uh... Jedva sam odgledao do kraja, a riba mi se smorila. Kaze, sad ce ceo film da se pate sto nemaju kes, okrete se na drugu stranu i zaspa Silent Light (2007) Edited January 10, 2012 by ultra plasticni
I*m with the pilots Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 ^jeste, Stellet Lichtja sam ostala razocarana, s obzirom na preporuke koje su kruzile u drustvu, pogotovo kad su mi uporedili film sa Tarom
Recommended Posts