ultra plasticni Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Jes. Nije mi uspela sitna prevara <_<
kobni zelaya Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Ne.Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us
kobni zelaya Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Zakukuljio sam koliko je bilo moguće, al' neke ljude ne mož' za'ebati... :)
MocaVukotic Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 dobro, ovo je relativno sveže. francuskog vojnika se dobro sećam, a baš ova kuća na drugoj slici je bila predmet ogovaranja nekih scenografa i rekvizitera. ne vidi se lepo ovde, ali na filmu se na ovoj pukotini jasno vidi rigips i lepenka i još neke sitnice, mom oku nevidljive. zato sam odmah i skonto šta je u pitanju.nego,
uliks Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 (edited) Цоундоњн опсссссссс Countdown(potvrđeno na višem nivou :) , te nastavljam) Edited December 26, 2011 by uliks
Zen Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Moničeli? Mastrojani, Gasman, Salvatori i Klaudija. Kako su ga preveli kod nas? Dežurni krivci? Ukoliko jeste nastavi dalje
Zen Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Izvini što tek sada odgovaram. Najviše po Salvatoriju, kojeg najviše pamtim kao jednog od braće iz Viskontijevog filma. Na fotografijama su prepoznatljivi Mastrojani i Klaudija Kardinale a mislim da je Salvatori igrao u dva ili tri filma sa Marčelom. Tako sam došao do Moničelija i jedinog filma kojeg sam gledao od njega i koji je, nekad davno, bio prikazan na televiziji Beograd.
kobni zelaya Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Izvini što tek sada odgovaram. Najviše po Salvatoriju, kojeg najviše pamtim kao jednog od braće iz Viskontijevog filma. Na fotografijama su prepoznatljivi Mastrojani i Klaudija Kardinale a mislim da je Salvatori igrao u dva ili tri filma sa Marčelom. Tako sam došao do Moničelija i jedinog filma kojeg sam gledao od njega i koji je, nekad davno, bio prikazan na televiziji Beograd.I sad još da zadaš sledeći film....
Recommended Posts