Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

POGODI FILM

Featured Replies

zahvaljujem na dobrodoslici :) e9eyaa.jpgs5y7x5.jpg2qsnvnr.jpg

• Replies 2.9k
  • Views 180.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Kratak susret Dejvida Lina?

:thumbsup:bff5og.jpg

praznici idu, laka pitanja se traže (ne mogu da prežalim što mi umače Sever-Severozapad! :( ...)

post-2707-13217342011127.jpg

post-2707-13217342189482.jpg

Psi od slame?

Tako je. Hofman prihvatio ulogu zbog para, Pekinpo je uglavnom pio, jedan m uje glumac tokom poijanstva (uz nekoliko "eskort"gerli slomio ruku) jedan drugi sredio nogu, a treći je slupao karijeru alkoholom. Sociolozi su mnogo kenjali o ovom filmnu - uz Tačno u podne ovo je film koji se najčešće pogrešno analizirao i tu su prednjačili mladomarksisti. Jedna od najfotogeničnijih scena silovanja. A montažer, veoma zaslužan inače, našao se tek na odjavnoj špici.

post-2707-1321735751198.jpg

post-2707-13217357629188.png

post-2707-13217357760366.png

Pekinpoove scene sa ženama primoranim na seks zaslužuju sigurno veoma ozbiljnu raspravu i uopšte imaju posebno mesto u Pekinpoovim filmovima. Nego, idemo dalje:1jpgip.jpgUploaded with ImageShack.us2jpgn.jpgUploaded with ImageShack.us3jpgo.jpgUploaded with ImageShack.us

Edited by kobni zelaya

Prva slika mi lici na jednooku Christinu Lindberg u Thriller en grym film, nikad nisam pogledala ceo film..

Haha, nije, nisam ni ja gledao taj film. 4jpgp.jpgUploaded with ImageShack.us6jpg.jpgUploaded with ImageShack.us

Haha, nije, nisam ni ja gledao taj film.
:isuse: ona je vozila kola, ne motor1972%20Ford%20Granada%20Coupe%20MkI%20in%20Thriller%20-%20en%20grym%20film,%201974e.jpg

I ovde devojka nije baš dobro prošla, što se vidi iz priloženog:8jpgyn.jpgUploaded with ImageShack.us7jpg.jpgUploaded with ImageShack.usAli, nisu ni mnogi drugi...9jpgcl.jpgUploaded with ImageShack.us

Rabid
:isuse: ona je vozila kola, ne motor
Ova je želela motor :( _004.jpg
JOJ, kad krene kucja-voz, vec sam u suzama radosnicama, dokrajcen. inace, kad god se vracam sa nekog putesestvija obavezno pricam royandersonovske vinjete, nesto prisluskivano, nesto samodoskocno, tak recimo u budimpesti bilo neke svepamtecje dete koje je znalo odrecidoreci tekst zene-automata u metrou i trkalo se sa vremenom i vozom da ih malo pretekne u simultanom dvoboju, od aut. stanice nepliget pa sve do centra, na ushicenje svih prisutnih, wub :)u nastavku: jovanka orleanka nezavisnog filmabscap0047lh2.jpg

Edited by palfoot

tumblr_ltale4yN7i1qzv4afo1_500.jpgovo je mozda najbolji skrinst ikad na ovoj temi :evil:

cecil b demented