kud_genijalci Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 praznici idu, laka pitanja se traže (ne mogu da prežalim što mi umače Sever-Severozapad! :( ...)
kud_genijalci Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Tako je. Hofman prihvatio ulogu zbog para, Pekinpo je uglavnom pio, jedan m uje glumac tokom poijanstva (uz nekoliko "eskort"gerli slomio ruku) jedan drugi sredio nogu, a treći je slupao karijeru alkoholom. Sociolozi su mnogo kenjali o ovom filmnu - uz Tačno u podne ovo je film koji se najčešće pogrešno analizirao i tu su prednjačili mladomarksisti. Jedna od najfotogeničnijih scena silovanja. A montažer, veoma zaslužan inače, našao se tek na odjavnoj špici.
kobni zelaya Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 (edited) Pekinpoove scene sa ženama primoranim na seks zaslužuju sigurno veoma ozbiljnu raspravu i uopšte imaju posebno mesto u Pekinpoovim filmovima. Nego, idemo dalje:Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us Edited November 19, 2011 by kobni zelaya
I*m with the pilots Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Prva slika mi lici na jednooku Christinu Lindberg u Thriller en grym film, nikad nisam pogledala ceo film..
kobni zelaya Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Haha, nije, nisam ni ja gledao taj film. Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us
I*m with the pilots Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Haha, nije, nisam ni ja gledao taj film. ona je vozila kola, ne motor
kobni zelaya Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 I ovde devojka nije baš dobro prošla, što se vidi iz priloženog:Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usAli, nisu ni mnogi drugi...Uploaded with ImageShack.us
uliks Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Rabid ona je vozila kola, ne motorOva je želela motor :(
palfoot Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 (edited) JOJ, kad krene kucja-voz, vec sam u suzama radosnicama, dokrajcen. inace, kad god se vracam sa nekog putesestvija obavezno pricam royandersonovske vinjete, nesto prisluskivano, nesto samodoskocno, tak recimo u budimpesti bilo neke svepamtecje dete koje je znalo odrecidoreci tekst zene-automata u metrou i trkalo se sa vremenom i vozom da ih malo pretekne u simultanom dvoboju, od aut. stanice nepliget pa sve do centra, na ushicenje svih prisutnih, wub :)u nastavku: jovanka orleanka nezavisnog filma Edited November 20, 2011 by palfoot
palfoot Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 ovo je mozda najbolji skrinst ikad na ovoj temi
Recommended Posts