Jump to content
IGNORED

POGODI FILM

Mr.Smith

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MocaVukotic

342

• kobni zelaya

243

• uliks

201

• korindjar

200

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

praznici idu, laka pitanja se traže (ne mogu da prežalim što mi umače Sever-Severozapad! :( ...)

post-2707-13217342011127.jpg

post-2707-13217342189482.jpg

Posted

Tako je. Hofman prihvatio ulogu zbog para, Pekinpo je uglavnom pio, jedan m uje glumac tokom poijanstva (uz nekoliko "eskort"gerli slomio ruku) jedan drugi sredio nogu, a treći je slupao karijeru alkoholom. Sociolozi su mnogo kenjali o ovom filmnu - uz Tačno u podne ovo je film koji se najčešće pogrešno analizirao i tu su prednjačili mladomarksisti. Jedna od najfotogeničnijih scena silovanja. A montažer, veoma zaslužan inače, našao se tek na odjavnoj špici.

post-2707-1321735751198.jpg

post-2707-13217357629188.png

post-2707-13217357760366.png

Posted (edited)

Pekinpoove scene sa ženama primoranim na seks zaslužuju sigurno veoma ozbiljnu raspravu i uopšte imaju posebno mesto u Pekinpoovim filmovima. Nego, idemo dalje:1jpgip.jpgUploaded with ImageShack.us2jpgn.jpgUploaded with ImageShack.us3jpgo.jpgUploaded with ImageShack.us

Edited by kobni zelaya
Posted

Prva slika mi lici na jednooku Christinu Lindberg u Thriller en grym film, nikad nisam pogledala ceo film..

Posted
Haha, nije, nisam ni ja gledao taj film.
:isuse: ona je vozila kola, ne motor1972%20Ford%20Granada%20Coupe%20MkI%20in%20Thriller%20-%20en%20grym%20film,%201974e.jpg
Posted (edited)
JOJ, kad krene kucja-voz, vec sam u suzama radosnicama, dokrajcen. inace, kad god se vracam sa nekog putesestvija obavezno pricam royandersonovske vinjete, nesto prisluskivano, nesto samodoskocno, tak recimo u budimpesti bilo neke svepamtecje dete koje je znalo odrecidoreci tekst zene-automata u metrou i trkalo se sa vremenom i vozom da ih malo pretekne u simultanom dvoboju, od aut. stanice nepliget pa sve do centra, na ushicenje svih prisutnih, wub :)u nastavku: jovanka orleanka nezavisnog filmabscap0047lh2.jpg Edited by palfoot
Posted
tumblr_ltale4yN7i1qzv4afo1_500.jpgovo je mozda najbolji skrinst ikad na ovoj temi :evil: