November 19, 201113 yr praznici idu, laka pitanja se traže (ne mogu da prežalim što mi umače Sever-Severozapad! :( ...)
November 19, 201113 yr Tako je. Hofman prihvatio ulogu zbog para, Pekinpo je uglavnom pio, jedan m uje glumac tokom poijanstva (uz nekoliko "eskort"gerli slomio ruku) jedan drugi sredio nogu, a treći je slupao karijeru alkoholom. Sociolozi su mnogo kenjali o ovom filmnu - uz Tačno u podne ovo je film koji se najčešće pogrešno analizirao i tu su prednjačili mladomarksisti. Jedna od najfotogeničnijih scena silovanja. A montažer, veoma zaslužan inače, našao se tek na odjavnoj špici.
November 19, 201113 yr Pekinpoove scene sa ženama primoranim na seks zaslužuju sigurno veoma ozbiljnu raspravu i uopšte imaju posebno mesto u Pekinpoovim filmovima. Nego, idemo dalje:Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us Edited November 19, 201113 yr by kobni zelaya
November 19, 201113 yr Prva slika mi lici na jednooku Christinu Lindberg u Thriller en grym film, nikad nisam pogledala ceo film..
November 19, 201113 yr Haha, nije, nisam ni ja gledao taj film. Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us
November 20, 201113 yr I ovde devojka nije baš dobro prošla, što se vidi iz priloženog:Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usAli, nisu ni mnogi drugi...Uploaded with ImageShack.us
November 20, 201113 yr JOJ, kad krene kucja-voz, vec sam u suzama radosnicama, dokrajcen. inace, kad god se vracam sa nekog putesestvija obavezno pricam royandersonovske vinjete, nesto prisluskivano, nesto samodoskocno, tak recimo u budimpesti bilo neke svepamtecje dete koje je znalo odrecidoreci tekst zene-automata u metrou i trkalo se sa vremenom i vozom da ih malo pretekne u simultanom dvoboju, od aut. stanice nepliget pa sve do centra, na ushicenje svih prisutnih, wub :)u nastavku: jovanka orleanka nezavisnog filma Edited November 20, 201113 yr by palfoot