kud_genijalci Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Tako je. Nema iranskih žena koje se u ptaji bave internetskim striptizom, nema italijanske gladne dečurlije, nema socijalizma i feudalizma, nema satire sproću socijalističkih lidera, niti kritike opresivnoga sistema - larpurlartizam, ingliš stajl.Dobar je i rimejk, Pinter ga je uradio - on ne može da omane - i sam se pojavljuje na časak, pametan apdejt originala, u mnogom pogledu. Rimejk koji ima smisla. Ali magija originala i dalje me drži.
Aće Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 retko dajem sansu rimejkovima. ne znam zasto. mozda zato sto su obicno losiji od originala, pogotovo oni u poslednje vreme skrojeni.ajmo ovako nesto, blizi se sneg
palfoot Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 (edited) gari, ubijas me polako sa tim laserskim, ledenim pogledima1 vechita ziima (bejase sneg i na tcmu )u nastavku jos malo vampirizama i onirizama Edited November 2, 2011 by palfoot
Aće Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 valerie :)http://www.youtube.com/watch?v=gP6rueRbWGoneka neko nastavi, ne mogu sad nikako...
palfoot Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 (edited) ^ perinbaba. bajkoviti odabir pajlots, meni su jako dragi jakubiskovi rani filmovi, narocito sirotani i nomadi :) da uzvratim jednim hitom isto... Edited November 4, 2011 by palfoot
uliks Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Fruit of Paradise. Eto novog zadatka večeras-ujutru.
uliks Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 :( Transkakvkazac sa dobrim smislom za humor je pre ovoga uradio i ovaj ˇ
MocaVukotic Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 nije da nečemo, pre če biti da ne znamo :(
kobni zelaya Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us
kud_genijalci Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 (edited) Manchurian Candidate, iz šezdeset i neke, upečatljiva faca Henrija (Anrija) Silve, kasnije negativca protivu Stivena Sigela.Sada idem na danski doks, u Grand Teatret, dokumentarac o Larsu H.U.G.-u, rokeru od svake fele, pa postavim pitanje posle ponoći. Edited November 9, 2011 by kud_genijalci
Recommended Posts