November 2, 201113 yr Tako je. Nema iranskih žena koje se u ptaji bave internetskim striptizom, nema italijanske gladne dečurlije, nema socijalizma i feudalizma, nema satire sproću socijalističkih lidera, niti kritike opresivnoga sistema - larpurlartizam, ingliš stajl.Dobar je i rimejk, Pinter ga je uradio - on ne može da omane - i sam se pojavljuje na časak, pametan apdejt originala, u mnogom pogledu. Rimejk koji ima smisla. Ali magija originala i dalje me drži.
November 2, 201113 yr retko dajem sansu rimejkovima. ne znam zasto. mozda zato sto su obicno losiji od originala, pogotovo oni u poslednje vreme skrojeni.ajmo ovako nesto, blizi se sneg
November 2, 201113 yr gari, ubijas me polako sa tim laserskim, ledenim pogledima1 vechita ziima (bejase sneg i na tcmu )u nastavku jos malo vampirizama i onirizama Edited November 2, 201113 yr by palfoot
November 3, 201113 yr valerie :)http://www.youtube.com/watch?v=gP6rueRbWGoneka neko nastavi, ne mogu sad nikako...
November 4, 201113 yr ^ perinbaba. bajkoviti odabir pajlots, meni su jako dragi jakubiskovi rani filmovi, narocito sirotani i nomadi :) da uzvratim jednim hitom isto... Edited November 4, 201113 yr by palfoot
November 9, 201113 yr Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us
November 9, 201113 yr Manchurian Candidate, iz šezdeset i neke, upečatljiva faca Henrija (Anrija) Silve, kasnije negativca protivu Stivena Sigela.Sada idem na danski doks, u Grand Teatret, dokumentarac o Larsu H.U.G.-u, rokeru od svake fele, pa postavim pitanje posle ponoći. Edited November 9, 201113 yr by kud_genijalci