Jump to content
IGNORED

POGODI FILM

Mr.Smith

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MocaVukotic

342

• kobni zelaya

243

• uliks

201

• korindjar

200

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
:heart: Urbana stonoga je volela i umela mnogo zanimljivo da igra ovu igru. Mislim da nam je jednom zadala ovaj film i zapamtila sam da je Altmanov. Imala je u kadru neku crvenu pozadinu i binu sa baletanima. Toliko od mene, ako nisam pobrkala emocije.
Posted

jes altman, company. ne sećam se da je bio.

Posted
:heart: Urbana stonoga je volela i umela mnogo zanimljivo da igra ovu igru. Mislim da nam je jednom zadala ovaj film i zapamtila sam da je Altmanov. Imala je u kadru neku crvenu pozadinu i binu sa baletanima. Toliko od mene, ako nisam pobrkala emocije.
Pa da, Niv Kempbel i Kompani.
Posted

ajd, uliks kaže samo napred:

post-2707-13194893507968.jpg

Posted

neam pojam, daj još neku što si taki... mora da vrišti koliko je znano, ali eto, zapne ponekad :P ( :) )

Posted

evo slike s jednim od supporting rola; nisu Dueti

post-2707-13196720500009.jpg

Posted (edited)

blood simple npr? ne mogu uopste da se setim da li sam gledao taj, a deluje kao da je bas ovaj snapshot bio u filmskoj enciklopediji cinemania sa miksd ebert-maltin rivjuovima, sarkofag iz nekog mi drugog zivota :D

Edited by palfoot
Posted

Upravo tako! (evo i smajlija :thumbsup: )Film koji može da u imaginarnom Kino-oku posluži kao uvod na filozofsku temu "Slučajnost u našem životu". Gotovo nepregledna šuma slučajnih omaški i zablud u ovom filmu deluje kao komički odušak u odnosu na čovekomrzački odnos prema likovima. M. Emet Uolš kao i uvek neodoljiv, prosto osetite da se njegova perut posipa po vama poput prvog snega. Osećate i čir na želucu Dena Hedaje. Antologijska scena kda se ispostavi da je Hedaja neubiven u kolima. Kakav niz zabuna! Najbolji uradak brać Koen, meni svi ostali njihovi fimovi izgledaju samo kao pokušaj da se dostigne Krvavo prosto. Sve je kod njih manirizam posle ovog filma.

Posted (edited)
prosto osetite da se njegova perut posipa po vama poput prvog snega
mislim da se to zove hajde da izbelimo zajedno :Dedit: joj sto volem te tvoje minijature, crtice, breson-gon-bukovski zapise sa uzglavlja.ajde nesto prepoznatljivo, bez okolisucih pitalica-skitalica94323695.png76872184.png Edited by palfoot
Posted

zabriskie pointnemam nekih mudrih ideja, neka nastavi bilo ko