korindjar Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Ajde onda ko prvi stigne postavlja.Inace iznenadjujuce dobar film. Cini mi se da je ovde Vudi pricao o sebi, ali se analizirao u godinama dok je bio na pocetku karijere. Naime glavni junak se bavi istim poslom kao i Vudi pre par dekada - pise one linere i male nastupe za druge ljude.
BOOGIEMAN Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 That's pretty much jedina fora u filmu :( U kojem zato ima dosta akcije:I nesto romantike:Ostalo je jos samo da okacim shotove glavnih glumaca ovog "action" rom/com-a (u pokusaju), ali nadam se da ce neko pogoditi i bez toga
Zeka Peka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Ијааааоооо... Good Luck Chuck? (на основу слике са књигом о венчању) :D
BOOGIEMAN Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 ccc ... vi cure izgleda stvarno razmisljate samo o tome
Zeka Peka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 И шта кажеш, џаба Џесика Алба, а? :D (Кад смо већ код главног протагoнисте, обавезно погледај Waiting... :D )За овај филм само 2 слике...Прва:
lostfanforever Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 (edited) devil wears pradajes bilo tesko ^_^ Edited November 1, 2007 by lostfanforever
Zeka Peka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 (edited) Тако је. :)Де си, бре, ЛФФ, нисам те видела сто године. :)едит: jes bilo tesko ^_^Па прва је била мало тежа. Edited November 1, 2007 by Zeka Peka
lostfanforever Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 (edited) evo me tacno na vreme da zablistam svojim znanjem, Zeko P. Nice to see u :) Edited November 1, 2007 by lostfanforever
Lynn Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Па прва је била мало тежа. Eh, Zeko, što okači Meryl? Sinulo mi čim videh cipele :) Ko mi kriv kad sam spora <_<
Zeka Peka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Eh, Zeko, što okači Meryl? Sinulo mi čim videh cipele :) Ko mi kriv kad sam spora <_<Па и ја помислих да је баш битан кадар за оног ко хоће да мућне главом (као онај Бугијев што сам ја погодила горе ), али, добро, биће прилике. :)А Мерил је дошла сат касније. -_-
Recommended Posts