October 31, 200717 yr Ajde onda ko prvi stigne postavlja.Inace iznenadjujuce dobar film. Cini mi se da je ovde Vudi pricao o sebi, ali se analizirao u godinama dok je bio na pocetku karijere. Naime glavni junak se bavi istim poslom kao i Vudi pre par dekada - pise one linere i male nastupe za druge ljude.
November 1, 200717 yr That's pretty much jedina fora u filmu :( U kojem zato ima dosta akcije:I nesto romantike:Ostalo je jos samo da okacim shotove glavnih glumaca ovog "action" rom/com-a (u pokusaju), ali nadam se da ce neko pogoditi i bez toga
November 1, 200717 yr И шта кажеш, џаба Џесика Алба, а? :D (Кад смо већ код главног протагoнисте, обавезно погледај Waiting... :D )За овај филм само 2 слике...Прва:
November 1, 200717 yr devil wears pradajes bilo tesko ^_^ Edited November 1, 200717 yr by lostfanforever
November 1, 200717 yr Тако је. :)Де си, бре, ЛФФ, нисам те видела сто године. :)едит: jes bilo tesko ^_^Па прва је била мало тежа. Edited November 1, 200717 yr by Zeka Peka
November 1, 200717 yr evo me tacno na vreme da zablistam svojim znanjem, Zeko P. Nice to see u :) Edited November 1, 200717 yr by lostfanforever
November 1, 200717 yr Па прва је била мало тежа. Eh, Zeko, što okači Meryl? Sinulo mi čim videh cipele :) Ko mi kriv kad sam spora <_<
November 1, 200717 yr Eh, Zeko, što okači Meryl? Sinulo mi čim videh cipele :) Ko mi kriv kad sam spora <_<Па и ја помислих да је баш битан кадар за оног ко хоће да мућне главом (као онај Бугијев што сам ја погодила горе ), али, добро, биће прилике. :)А Мерил је дошла сат касније. -_-