Jump to content

POGODI FILM

Featured Replies

...al' ne znas ni ti koji je to film, jel tako?
Kad se upecam, pamtim.
  • Author
Kad se upecam, pamtim.
..ma ne znas, zapamti, inace ces morati da postavljas novi

Ma igramo se.The Dreamers I ako Maltese dozvoli postavljam jedan od mojih omiljenih.

shoot

Edited by Maltese
Ne znam sta da ti kazem Smithe jer mrsko mi je da vise pricam o tome, ali ajde da neke stvari ne prenosimo i ovde, nego da drzimo clean&fun

Dok ste još budni.bscap000rs7.jpgbscap003fi9.jpgbscap004tl7.jpgbscap007cd0.jpg

:rolleyes: ovaj trik si već koristioto znam jer sam jedan od somova
i ja sam se upecao tada, ali neću se svetiti. Ipak je Malt kasnije stvorio i u promet pustio Hustlera.Kakav je to samo opasan tip bio:lajnovi, držanje, avatar, sig, svoj fazon all the way. :D trolovi on i off
i ja sam se upecao tada, ali neću se svetiti. Ipak je Malt kasnije stvorio i u promet pustio Hustlera.Kakav je to samo opasan tip bio:lajnovi, držanje, avatar, sig, svoj fazon all the way. :D trolovi on i off
:lol: Nije to bilo do drzanja nekog imidza. Imao sam ban na mesec dana, a posto sam zeleo da se kviziram po filmu, morao sa klonom da budem cutljiv koliko je moguce.

Edited by Maltese

bscap000vx6.jpgbscap002fs1.jpgbscap001vl4.jpgbscap006gh6.jpg
spoorloosne, nisam gledala film, ali pogledacu jednog dana...kao, uostalom, i sve sto preporucujete, vi prekaljeni filmski vukovi :Hail:

Edited by Tracy Lord

wink.gif Ah, Tracy. Brings back memoires Nastavi.

od mene, laganica... :) 1.jpg1__1_.jpg1__2_.jpg

Edited by Maltese

Andjeli prljavog lica

aham. doduse, mislim da je zvanican prevod andjeli garavog lica. no, vreme je da ti predam stafetu :)

Evo i jedna poznata jazzerkadsadsad.jpgdsaaaaaaa.jpgsdaadsaa.jpg

Imas li Anything Else, jerbo cu biti kuci tek oko 2AM ? wink.gif